Ki hogy töltötte eddig a karácsonyt? Van akinek nem jelent túl sokat ez az ünnep?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 00:35
11/15 anonim válasza:
Mert már nem élnek. A gyerekeim. De nem szeretnék itt siránkozni, csupán a kérdésre válaszoltam. Remélem Nektek jól telt!
12/15 anonim válasza:
Úgy töltöttem mint az eddigi napjaimat.
Nem jelent semmit ez az "ünnep".
Persze annyiból jó hogy olcsóbbak a dolgok amiket persze kapok az emberektől, de itt meg is áll az egész dolog.
13/15 anonim válasza:
Nekem pont ugyanúgy telik, mint például Március 6 vagy Július 11. Ugyanolyan nap, mint bármelyik másik az évben.
14/15 anonim válasza:
Minden évben unottabb, fakóbb, fáradtabb.
15/15 anonim válasza:
Rosszul telt, soha ilyen rosszan még nem, ugyanis egyedül voltam, pedig van családom és van párom is, de a családom csak ma jött át hozzám és a párom is, aki a saját családjával ünnepelt tegnap. Ma is egyedül töltöm az estét, senkinek sem kívánom... így hiába a szép fa, a karácsonyi filmek, mind csak lejjebb nyom a magányérzetben. :( 30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!