Ki hogy töltötte eddig a karácsonyt? Van akinek nem jelent túl sokat ez az ünnep?
elvileg ez egy vallási ünnep, nehezemre esik elképzelni, hogy az emberek 99,9%-a, akik ünneplik a karácsonyt, mind vallásos emberek. egyébként meg pl. én most qvára magányos vagyok úgy általában, így unalmas és érdektelen vagyok a téma iránt...persze kaptam egy 150ezres ajándékot, aminek nagyon örülök, de érzelmileg sehogysem hat rám az ünnep egy ideje. tudom mi a megoldás és igyekszem, hogy a következő már jobblegyen.
esetleg vki hasonló cipőben?
Én nagyon jól éreztem magam a szülőkkel.Annyit nevettünk,hogy még most is fáj az oldalam.Mindig is mondtam hogy anyám és a mostohaapám lököttek(a jó értelemben) de annyit hülyültünk,annyit röhögtünk,hogy már sajnálom hogy vége lett a napnak..Csak azért nem vagyok elkenődve,mert a szüleim alapjáratban ilyenek..
19/F
# 7/8
nekem a nappal alvás a tipikus :) a rokonlátogatást szerencsére hanyagoljuk, ezt legalább megértik, hogy szociofóbiásan vhogy nem vágyom ilyenekre
# 8/8
sajnálom, hogy Neked így alakult, próbálj emlékezni a szépre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!