Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik szerint a pszichiátria nem tudomány?

Figyelt kérdés
Valaha olvastam ilyen állítást a válaszok között,de mégis valaki meg tudja indokolni,akkor örülnék neki.
2011. dec. 19. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Biztos vannak, hülyék mindenhol vannak. :)
2011. dec. 20. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:

"...de a nyugati gyógyítást nem tudja felülírni, esetleg kiegészíteni, vagy csak alkalom szerűen."

Bocsánat, elírtam, tehát: a nyugati gyógyítást nem tudja felülírni, esetleg csak kiegészíteni...

2011. dec. 20. 20:26
 13/13 zeronibble válasza:
Ha a te "keletezésed" az enyémre válasz, akkor hadd tisztázzam: tao és zen járt a fejemben, amikor írtam. Érdemes is jól utánanézegetni ősi keleti okosságoknak, tényleg jótékonyan hat a megértésük a szellemre és a lélekre egyaránt. Sok-sok évezredes tudományok ezek, nem csoda ha a párszáz éve létező, primitív és arrogáns nyugati tudomány szemében szálka az egész keleti maszlag... :)
2011. dec. 21. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!