Azt hiszem Asperger-szindrómám van. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Már 5 éve azt kutatom hogy vajon mi lehet a bajom, és azt hiszem Asperger-szindrómában szenvedek. Elolvastam a tüneteit és 95%-ban jellemző rám. Mit tehetnék? 18/F2011. dec. 19. 00:21
11/14 anonim válasza:
Nézd meg a Big bang Theoryt (magyarul Agymenők néven futott). Ha olyan szinten elvetemült vagy, mint Sheldon Cooper, akkor lehet hogy az vagy. De azt azért kétlem.
12/14 anonim válasza:
13:33
Egy diagnózis nem abból áll, hogy valaki kipipálja, hogy jellemzők-e rá egy tünetlista elemei.
Ha ez így menne, akkor az emberiség 100%-a mentális betegségekben szenvedne, fejenként legalább 2-3-ban.
13/14 anonim válasza:
Én nem vagyok tini, 26 éves lány vagyok és annyit értem el azzal, hogy elmentem pszichológushoz meg pszichiáterhez, hogy félrediagnosztizáltak, mert életükben nem hallottak az aspergerről, vagy maximum annyit olvastak, mint ami a wikipedián van. Plusz nehézség, hogy a tünetek egy része nagyon hasonlít a borderline személyiségzavarra, ha emberek között kell lennem, akkor azt mondom, 70%-ban olyan vagyok kívülről nézve, és ez egy gyakori személyiségzavar, bennem először ezt ismerték fel és durván gyógyszeresen kezelik, én meg hülye voltam és elhittem, pedig 16 éves korom óta gyanús az AS. Amit írtam az első válaszban, oda mennék, ott foglalkoznak felnőttekkel és tesztelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!