Asperger-szindrómám van. Szerintetek ez nagy baj?
attól függ, milyen súlyosan akadályoz a kapcsolatokban
de ha van, akkor már mindegy, hogy baj-e vagy sem, úgyis megvan
Teljes életet is élek. Csak annyiban vagyok "más" a többi emberhez képest, hogy a velem egykorúakkal csak ritkán beszélgetek, viszont a felnőtekkel nagyon jól kijövök. Soha sem beszélek csúnyán, tisztelettudó vagyok, van célom az életben: szeretnék diplomát szerezni a Debreceni Egyetem természetvédelmi tanszékén, majd természetvédelmi őrként elhelyezkedni valamelyik hazai nemzeti parkban.
Egyébként azért sem jövök ki igazán jól a "mai fiatalokkal", mert zavar, hogy csúnyán beszélnek, állandóan örjöngenek, isznak, dohányoznak, kábítószereznek, tiszteletlenek a felnőtekkel, menősködnek.
Tisztelet a kivételnek.
17/F vagyok.
Akkor abszolút nincs baj.
Egyébként az aspergert kimutatták nálad?
Ha a motiváció megvan, akkor meg is fogod szerezni.
Egyébként meg én csak azt tudom mondani, hogy ha nem megy a kommunikáció a mostani fiatalokkal, az nem baj. Szerintem te túl értelmes lehetsz hozzájuk.
Miért lenne nagy baj?:)
Örülj neki, hogy különleges vagy:) Legyél büszke magadra, hogy te elutasítod a drogokat, a cigarettát - joggal lehetsz büszke magadra. Emellett még egy nagyszerű életcélod is van. Ezek a fantasztikus tulajdonságok nagyon kevés 17 évesre jellemzők- ez Te vagy, és örülj neki:)
Na akkor ezek után tedd csak föl még egyszer a kérdést -magadnak-, szerinted baj, hogy aspergeres vagy?:) Ahogy te is tudod, úgy én is tudom, hogy ez tesz különlegessé, és ezért jó.
Gratulálok:)
Üdv én is ilyen vagyok, szintén 17 éves, lány.
És szerintem egyáltalán nem baj.
Nagyon rühellem a mai durva tiniket, sok szenvedést
okoztak már.
De sajnos ez egy ilyen világ, a barom a "normális",
az okos meg "beteg". Ilyen mostanság az emberek lelke.
Sok minden igaz rám az Asperger-ből.
Több hozzánk hasonló fiatalra volna szükség...
Sok sikert az élethez
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Köszönöm, hogy mellettem álltok. :)
Nagyon jól esik. :)
Egyébként békéscsabai vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!