Hogyan hozhatnám helyre?
ket eve fuvezek kisebb megszakitadokkal és egy éve iszok minden vagy minden második hétvégén.kulfoldrol memreg koltoztunk haza.baratokat vesztettem fiukban is nem egydzer csalodtam ami iszonyuan megviselt.jelenleg 2 bnom van akik mar szinten nem jönnek ki egymással.roncsnak érzem magam és akárhogy prpbaltam edig kijutni ebbol az egeszbol nem ment és mindig a rossz embereket ttalálom meg.mit tegyek? Pszihológush
oz menjek? Bocs a h.í.ért telóról írtam.
Utolsó: Tipikus drogfüggő vagy, természetesnek veszed a füvezést és az ivást.. De úgy látszik, te már feladtad az életedet..
Kérdező: remélem te még szeretnél normális életet élni, ha igen, azonnal keress fel pszichológust, hogy tudjon neked segíteni, ráirányítani a helyes útra.. Remélem tudod, hogy a füvezés is hiába könnyű drog, az is nagyon veszélyes, leépíti a személyiséged, a kapcsolataid az emberekkel, elbutulsz előbb utóbb, nem lesznek céljaid az életedben, nem leszel igazán boldog (csak azt hiszed de nem igazi boldogságot fogsz érezni) és nem hiába mondják, hogy a fű a kemény drogok előfutára... Ne akard magad tönkretenni..
Én is majdnem beleestem ebbe az ördögi körbe az első szerelmem által, de szerencsére még időben kimásztam ebből az egészből.. Sikerül, ha akarod!
nevezhetjük így is, abban az esetben sem törvényszerű, hogy feladni való, elviselhetetlen életed legyen, csak mert úgymond drogfüggő vagy. nem látok összefüggést, sőt, nincs az az egészségtudatosság, az a karma jóga, vonzásfaktor, vagy agykontroll, amivel kivédheted, hogy csalódnod kelljen az emberekben.
még ha nem is te ismerted őket félre, mint általában, akkor is megváltozhatnak. meg te is változhatsz, ők meg nem követik ezt a változást. ez is mind normális.
erre mit mondjon szerencsétlen pszichológus? hazudja azt, hogy nem ez az élet rendje? :)
Én első lépésként a helyedben abbahagynám a füvezést és ivást, mert tönkrement aggyal minden problémát nehezebb megoldani, mint egészséges aggyal.
Kamaszkorban amúgy mindenkinek sok baja van a társas kapcsolatokkal és gyakran érzik úgy, hogy nehéz helyzetben vannak. Ha nem tudsz ettől az érzéstől megszabadulni és nem tudsz kapcsolatokat építeni vagy jól eltölteni az idődet, akkor pszichológushoz is érdemes lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!