Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Étvágytalanság lehet ettől? :S

Étvágytalanság lehet ettől? :S

Figyelt kérdés
Egy fiú azt hiszem elég ronda dolgot művelt velem.. bevallotta, hogy szeret, de nagyon aranyosan, de nem szánakozóan visszautasítottam, és nem tettem ellene semmit, csak interneten beszéltünk, azonban két nap múlva már egy másik lánynak írogatott.. Ez nekem eléggé rosszul esett, mert hiába utasítottam vissza, mert sajnos most nem tudnék egy fiúval lenni, azért.. Ez előtt normális volt az életem, annyit tudtam enni, hogy még a kamasz fiúosztálytársaimat is bőven leelőzhettem, ám e eset óta alig megy le falat a torkomon, étvágytalan vagyok... Anorexia Nervosa kizárva, mert hiába lehet pszcihés eredetű, nem látom magam kövérnek, sőt, elégedett vagyok az alakommal.. Csak egy kérdésem lenne: El fog ez múlni? Sok bajom volt már, de az étvágyam örök volt!
2011. dec. 13. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:

lehetséges, de logikátlan lenne, hiszen visszautasítottad a fiút, ő pedig megy tovább keresni a nyitott kapukat. más kérdés, hogy akkor mennyire volt őszinte, de abban az esetben pedig még örülhetsz is, hogy nem kaptad be a csalit.

belátható, hogy semmi rossz nem történt, és kiderülhet, hogy más dolog is állhat az étvágytalanság hátterében.

vagy nem.

2011. dec. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!