Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek olyankor ha minden...

Mit tegyek olyankor ha minden veszne látszik?

Figyelt kérdés

A családommal folyton veszekszem, nincsenek rám tekintettel. Az egyetemen romlott az átlagom, elbukom a vizsgáimat, nem tudok koncentrálni, elcsúszok a dolgaimmal. A munkám megszűnt, semmi pénzem és még a párommal is összeveszünk állandóan. Mintha nem érdekelné a dolgaim, nincs ő sem tekintettel rám. Itt ülök egyedül vagyok, nem érzem jól magam, tanulnom kéne, de épp túl vagyok egy veszekedésem. Úgy érzem nincs senkim.

19L

2011. dec. 12. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de találj ki valamit, mert úgy jársz mint én. Napi szinten foglalkoztat az öngyilkosság gondolata. 31F
2011. dec. 13. 07:07
 2/5 A kérdező kommentje:
téged miért? nekem is néha eszembe jut de rájöttem, hogy gyáva lennék megtenni, meghát hátha jobb lesz egyszer...
2011. dec. 13. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt a múlt évben :/ Családommal,párommal veszekedések,pár tárgyból meg is buktam,mivel veszekedés után úgy mentem be vizsgára,mint egy zombi;amit amúgy tudtam volna,az se jutott eszembe.Melóm nekem sincs.Idén is zűrös lesz a vizsgaidőszak...Én úgy próbálom túlélni,hogy pl barátommal ritkábban találkozom,vizsga előtti nap lehetőleg nem találkozom vele :/ Nehéz,de konfliktus-kerülésre jó.Én is közel álltam/állok az öngyi-hez:(

De valahogy csak túl lehet élni ezeket a vacak időszakokat :) Állj pozitívan a dolgokhoz(amennyire lehet); zárd ki a külvilágot! Most arra koncentrálj,hogy tanulni kell! A sport amúgy jól levezeti a feszkót(tapasztalat).Főleg egy jó boxzsák hasznos,ahová odaképzeled azt,akit épp szétvernél :) Hajrá!

2011. dec. 13. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

# 3/3 vagyok,lemaradt:

21/L :)

2011. dec. 13. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Az én történetem elég hosszú. Az a lényege, hogy soha nem voltak stabil kapcsolataim, nemhogy párkapcsolat, még baráti sem. Nem kerestem időben rá a megoldást, és cikinek tartottam pszihiáterhez menni. Az évek meg közben teltek, és egyre nehezebbnek látom a változás esélyét. Nekem van munkám, de akármennyire is hihetetlen a mai világban, annyira sok a meló, hogy alig lehet bírni. Szinte nincs megállás 9 órán keresztül, és ennek a tetejébe még iszonyatos felelősséget is igényel.

Nincs kapcsolatom, állandó stressz van a munkában, és nem jutok előrébb sem anyagilag, sem lelkileg, hogy talpra álljak. A fő gond az, hogy személyiségzavaros is vagyok.

Nem látom az alagút végét, az idő meg csak ellenem dolgozik, ami nagyon frusztrál. Magyarul semmi igazán jó nincs az életemben, amiért érdemes lenn küzdenem.

Nagyjából ennyi.

2011. dec. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!