Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnék leszokni a net és...

Hogy tudnék leszokni a net és mobilfüggőségemről?

Figyelt kérdés
Nem játszok a neten hanem csak állandóan odaülök a gép elé és céltalanul ugyanazokat az oldalakat egymás után nézegetem de sehova se vezet csak az időmet rabolja. A telefonokkal meg úgy vok, h a környezetemben csomó mindenkinek okostelója van. Na én meg meg vok veszve, h nekem is kell. De tudom, h semmi szükségem nincs rá. Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy lehet ezekről leszokni? 31f
2011. dec. 6. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:

start-->kikapcs--->kikapcs

aztán nem kapcsolod vissza ;)

2011. dec. 6. 23:27
 2/4 anonim válasza:
utazz el egy hétre (vagy add oda a tápkábelt valakinek), hidd el ha visszajössz nem fog hiányozni
2011. dec. 6. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:

ismerős ez a netfüggőséges dolog :)

az elmúlt néhány napban nem volt különösebb teendőm, így a nap kb 80%-át a gép előtt töltöttem, és max. 10 oldal között mozogtam (ebből egy a gyakori ugyebár)

és mindeközben agyon unom magam...

De épp ma határoztam el, hogy holnaptól munkára fogom magam, nekiállok karácsonyi sütiket gyártani (nem mintha sok értelme volna, de mindegy), és igyekszem lekötni magam mással

egyébként ha nincs felesleges szabadidőm, akkor nagyon jól megvagyok gép nélkül is

szóval reggel kikapcs, és irány a real life :)

25/N

2011. dec. 7. 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem a netfüggőséggel van bajom...

Amint nincs olyan teendő, amit kötelező lenne teljesítenem, azonnal a gép előtt kötök ki. Ott aztán úgy elrepül az idő, hogy csak nézek végül. Majd jön a szánom-bánom...egészen addig, amíg ismét van üres percem... :(

28/n

2011. dec. 7. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!