Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért csinálja ezt a barátnőm?

Miért csinálja ezt a barátnőm?

Figyelt kérdés

Nemtudom, de szerintem elég antiszociális, jobban bele kéne vonnia magát a társaságba. Bejön a suliba, leül, zenét hallgat, eszeget, rajzol, de egy szót sem szól senkihez; se hozzám, se a többiekhez. Olyan mintha már nem is lennénk fontosak neki. Régebben sem volt egy nagy társaságközpontú, de lehetett vele beszélni, fecsegett, közvetlenebb volt. Azt mondja nincs igényére a beszéd, velünk nem törődik, viszont panaszolja, hogy nem öleljük meg, nem vagyunk olyan közvetlenek vele, mint mással. Nem értem mit akar ezzel, én úgy érzem hogy Mi már nem kellünk neki.. Csak mondjuk egy ölelés, de azt mástól is megkaphatja.

Néha, hogyha nem kap elég figyelmet (, vagy unatkozik lehet) papírgalacsinokkal dobál, összefirkálja a kezünkett tollal.. Amúgy 17 éves. Nem csak ez miatt, hanem az ő egész kis lénye mint egy kisgyereké. Pedig okos, talán okosabb is mint mi, elképesztően ír és rajzol. Kurt Vonnegut a kedvenc írója. Ezt nem tudom összepárosítani ezzel a gyermetekséggel.

2009. máj. 15. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet,hogy a családjában történt valami!!Válnak a szülei vagy haláleset történt??Néha a külső körülmények nagyban megváltoztatják egy fiatal lány viselkedését,kissé személyiségzavarossá válhat tőle!Ez egyébként egy tipikus eset,amikor nem akar társaságban lenni,mert nem érzi azt,hogy ő elég jó lenne ebbe a társaságba,de ugyanakkor sértve érzi magát attól,hogy mégsem foglalkoztok vele!!És emellett túl intelligens is,talán ezt is inkább szégyelli,és nem tud még együtt élni vele!!Bizonyosan lelki oka van ennek,lehet,hogy elég,ha te egyszer komolyan elbeszélgetsz vele,egyedül,a társaságtól távol,de az is lehet,hogy nagyobb segítségre van szüksége!Mindenesetre egyszer érdemes megpróbálni,mert lehetséges,hogy sikerül neked megnyílnia és feloldódnia!
2009. máj. 15. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szolohoz.

És néha öleled meg azt a lányt !

2009. máj. 15. 16:57
 3/5 anonim válasza:
100%

Szerintem lehet, hogy Ő érzi úgy hogy Nektek nem "kell". Ennyi idősen (is) változhat az ember, lehet hogy most változásban vagytok,és bizonyos dolgok már nem,vagy most érdekli őt és érdekel titeket. Az, hogy firkál,dobál stb,olyan tettek,amikkel fel akarja hívni magára a figyelmet,hogy "hahó,itt vagyok,beszélgess velem". Lehet hogy,valóban valamilyen lelki gondjai vannak,lehet ha többen vagytok barátnők, akkor meg is bántódhatott valamelyikőtöktől,csak elképzelhető hogy nem akar problémát,de mégis bántja, és ezért nem beszélget senkivel.

Ha Téged bánt/zavar hogy ilyen kérdezd meg(ne úgy hogy "jaj,mi bajod van,olyan gyerekes vagy"), hogy van e valami gondja. Jobb, az ha ketten vagytok ekkor,ha tényleg jóban vagytok, mert így könnyebben megnyílhat, és lehet h meg tudjátok oldani a problémát. Légy türelmes,nem tudhatod hogy mi a baj! Ne rontsd el a barátságotokat!Sok sikert!

2009. máj. 16. 13:04
 4/5 ceri ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval . Ha piszkálgat benneteket az egy figyelemfelhívásra utal ( de lehet, hogy csak pótcselekvés ).

Sok minden lehet a háttérben. Sértődőttség, valami súlyos titok a családi vagy intim szféráiban, de lehet, hogy csak túl komoly hozzátok és untatjátok.

A kamasz korban rövid idő alatt nagy változások mennek végbe az emberben.

Ha vannak fiúk is az osztályban (és esetleg az a fiú egy másik lánnyal foglalkozik ), akkor lehet, hogy az ő figyelmét akarja magára irányítani.

Szerintem is egy bizalmas négyszemközti beszélgetésben lehet az okot kideríteni. Ha pedig akkor sem nyílik meg, akkor hagyd annyiban a dolgot. Erőltetni úgysem lehet a semmit. Végül is ez inkább az ő problémája, mint a tiétek.

2009. máj. 17. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:

A barátnődnek titka van.

Most kiderülhet, tényleg barát vagy-e, vagy csak ismerős.

Egy életre... megéri.

2009. máj. 24. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!