Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hagyjam a sulit a fenébe és...

Hagyjam a sulit a fenébe és inkább fetrengjek holnap egész nap az ágyban?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 22:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem fantomfájdalom.. azért kezdtem el fájdalomcsillapítót szedni, mert már annyira nem bírtam elviselni a folyamatos fájdalmat, hogy a gyógyszerellenességem ellenére bekapkodtam, mivel már smemit nem tudtam tőle csinálni.. A doki írta fel, miután elküldött ide is oda is kivizsgálásr,a és nem derült ki, hgoy mitől fáj...
2011. nov. 28. 23:49
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszaidat! : )
2011. nov. 28. 23:49
 13/18 anonim ***** válasza:

De gondolom te nem azt a dózist szeded amit a doki felírt. Amikor kialakul a függőség a szervezet még többet akar...

És bizony a fájdalom lelki eredetű is lehet....

És ahhoz hogy rájöjjenek az okára sokszor a probléma gyökeréig kell vissza menni. És azt is tudom, hogy egy sima sztk-s rendelésen erre nincs idő. Ezért is javasoltam a kognitív terápiát. Illetve a magán pszichiátert.

2011. nov. 29. 00:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Keress másik dokit! Vagy méginkább egy pszichológust!

Gnodold át, hogy tényleg akarsz-e tanulni, továbbtanulni, stb.

Suliban vannak barátaid? Az nem motivál, hogy bemenj azért, hogy velük legyél?

Esetleg, ha van jobb barátod, akkor beszélgess a problémádról vele.

Én is lógós voltam 4.-ben, kis híján osztályozóvizsgára kellett mennem. Fősulin is sokat lógtam, viszont otthon sokszor többet tanultam, mintha suliban lettem volna xD

2011. nov. 30. 00:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tudom, hogy tovább kéne mennem az ELTE-re az már egyszer kinéződöt, de akkor nem voltam ennyire padlón. Barátaim nincsenek, semmi nem motivál. (végül nem mentem be...)
2011. nov. 30. 08:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Már megint otthon maradtál?

Tényleg a szüleid, hogy viszonyulnak mindehhez?

2011. nov. 30. 09:02
 17/18 A kérdező kommentje:

elmúltam 18, ők nap közben nicnsenek itthon.. Sehogy...

"Jaaj be kéne azért menni.." néhanapján kapok egy iylen kis megjegyzést, aztán semmi

2011. nov. 30. 14:59
 18/18 anonim válasza:
fejezd be a sulit aztan ne menj egyetemre ha nem akarsz az raer az erettsegi viszont nm es banni fogod ha nm lex meg
2012. jan. 19. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!