Nem tudom, hogy bevegyem a Frontint, ha nem érzem a hatását. Inkább hagyjam?
Pánikbeteg vagyok állítólag, de ilyen mindenféle bajom van szerintem, sok minden csak enyhén. Klausztrofóbia, szociális fóbia, közlekedési fóbia, üldözési mánia, meg félek mindentől, mindig kitalálok negatív dolgokat, hogy pl rosszul leszek a villamoson és hányok, vagy elájulok. szinte minden nap hányingerem van, amikor suliba megyek, vagy utazni kell. :S
Xanax -ot írt fel a pszichiáter, meg Remotiv extrát szedek már egy jó ideje, de Anya Xanax helyett azt mondta szedhetem az itthoni Frontint. De nem érzem h hatna:S A Xanax meg olyna félelmetes , meg drága. NEm tom mit tegyek. Érettségire meg valamit kikéne találni. Légyszi segítsetek.
18/L
üdv!
A Xanax generikuma a Frontin. Ami annyit tesz, hogy közel megegyező a hatóanyaga és ezáltal a hatása is. Minden pszichére ható gyógyszer hatása ha azonnal hat akkor az inkább placebó hatás. (csak azt hiszed, hogy jobban vagy, mert bevettél valamit) általában ezen gyógyszerek hatása terápiás dózisú szedés mellett kb 1-1,5 hét alatt kezd kifejlődni. javaslom, hogy keress fel egy igazi pszichiátert és hagyatkozz szakember segítségére. Nagyon fontos kibigozniu, hogy mi a kiváltó stresszfaktor ami a tünetek kialakulásához vezetett. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!