Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom, hogy bevegyem a...

Nem tudom, hogy bevegyem a Frontint, ha nem érzem a hatását. Inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Pánikbeteg vagyok állítólag, de ilyen mindenféle bajom van szerintem, sok minden csak enyhén. Klausztrofóbia, szociális fóbia, közlekedési fóbia, üldözési mánia, meg félek mindentől, mindig kitalálok negatív dolgokat, hogy pl rosszul leszek a villamoson és hányok, vagy elájulok. szinte minden nap hányingerem van, amikor suliba megyek, vagy utazni kell. :S

Xanax -ot írt fel a pszichiáter, meg Remotiv extrát szedek már egy jó ideje, de Anya Xanax helyett azt mondta szedhetem az itthoni Frontint. De nem érzem h hatna:S A Xanax meg olyna félelmetes , meg drága. NEm tom mit tegyek. Érettségire meg valamit kikéne találni. Légyszi segítsetek.

18/L

2010. ápr. 26. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:

üdv!

A Xanax generikuma a Frontin. Ami annyit tesz, hogy közel megegyező a hatóanyaga és ezáltal a hatása is. Minden pszichére ható gyógyszer hatása ha azonnal hat akkor az inkább placebó hatás. (csak azt hiszed, hogy jobban vagy, mert bevettél valamit) általában ezen gyógyszerek hatása terápiás dózisú szedés mellett kb 1-1,5 hét alatt kezd kifejlődni. javaslom, hogy keress fel egy igazi pszichiátert és hagyatkozz szakember segítségére. Nagyon fontos kibigozniu, hogy mi a kiváltó stresszfaktor ami a tünetek kialakulásához vezetett. Üdv

2010. ápr. 26. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen xanax-ot írt fel az orvod?
2010. ápr. 27. 22:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Talán 0, 25 vagy vmi ilyemsi. nem találom a papírt:S miért?
2010. ápr. 28. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem közel azonos a hatóanyaga, hanem teljesen (alprazolam). Vagyis ugyanaz a Xanax és a Frontin, ha a hatáserősség is azonos.
2010. máj. 2. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:
De úgy érzem egyébként hogy ezek nem hatnak, erősebb gyógyszert kéne szednem vagy mi? egyébként nem is kéne gyógyszert szedni. bár a remotiv extrát már régóta szedem.
2010. máj. 2. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
A Remotiv orbáncfüvet tartalmaz, hangulatjavító, antidepresszáns hatású. Ha nem akarsz erős gyógyszereket szedni megpróbálhatod inkább a Nervenpflege gyógynövényes tablettát, ami az orbáncfű mellett több nyugtató hatású komponenst is tartalmaz. Persze ha komoly pánikrohamaid vannak, akkor ez nem elég.
2010. máj. 2. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Némely embernek ha jön a pánikja akkkor segít a pálinka!!!
2010. okt. 20. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!