Hogy lehet letenni a frontint?
Figyelt kérdés
Szorongásra szedem,napi egy szem 0.25mg-t.Pár hete elkezdtem felezni,és a háziorvos tanácsára valerianát szedni,azt is napi 1-2 szemet,de van hogy egyet sem.2 napja reggel csak a valerianát szedtem be,mert el szeretném hagyni a frontint.Viszont ma reggel megint elkezdett,fura nyilaló érzés jönni hirtelen a fejemben,úgy mint mikor a szorongásom kezdödött.Szerintetek szedjem tovább a napi fél frontint?Vagy mit csináljak?Végül is nem nagy mennyiség.Karácsony óta szedem.2011. ápr. 27. 08:31
1/6 anonim válasza:
Azért, mert az ilyen gyógyszereket nem szabad csak úgy abbahagyni, folyamatosan kell megvonni.
2/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az,elkezdtem kb 2 hete fél szemet szedni,akkor még azt is felezzem el?Igy szedjem még valameddig?
2011. ápr. 27. 11:48
3/6 anonim válasza:
Szerintem ezzel kapcsolatban várd meg a háziorvos utasítását.
5/6 anonim válasza:
Szia! Nem tudom igazán jártál-e neurológián, vagy idegorvosnál, mert igazán szerintem ők irhatják fel a Frontint és javasolhatják a körzetinek. Én évekig szedtem, aztán magamtól abba hagytam. Én depis voltam. Most hogy újra kezdődtek a problémáim (műtét műtét hátán) újra szedem, de én egy mg-ot. Tehát a dokitól kérdezd meg, hogy mi lenne, ha elhagynád és áttérnél másik gyógyszerre. Vagy ne felezgess, hanem ha 2x 25 mg-ot szedtél, gondolom az reggel-este. Inkább esténként vedd be az egyiket (napi egyet) és már csökkentetted is. Nekem az idegorvos javasolta az esti időpontot. Jót fogsz tőle aludni. Én igazán altató helyetted szedem, és csak esténként.
Remélem segitettem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Napi 1 szemet szedtem a 0.25-ből,inkább reggel.Ált reggel jöttek a tünetek.A háziorvos irta fel,de azóta voltam már ideg orvosnál,aki nem talált semmit sem.A háziorvos azt javasolta hogy a valerianával helyettesitsem,ezt próbálom most is.Igaz néha vannak megint tüneteim,majd hétfőn viszem vissza a leletet az idegorvosnak,megbeszélem vele.
2011. máj. 24. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!