Kezdek megőrülni? 17/L
Anya két évvel ezelőtt halt meg, de én sokszor úgy érzem mintha itt lenne velem.
Sokszor mintha az illatát is érezném.
Néha érzem ,hogy megsimogatja az arcomat.
dehogy, őrülsz meg, csak hiányzik, így az ünnepek közeledtével főleg.
amúgy részvétem. mostanában többször is álmodtam azt h meghalt anyu, még így az álmaimban is szörnyű érzés volt, kitartás.
18L
Szerintem nem.
lehet, hogy még mindig nem tudsz belenyugodni, hogy meghalt, és ezek az érzések előjönnek ébren is.
Mondjuk, hogy ébren álmodsz.
Vagy tedd fel ezt a kérdést az ezoterikusoknak, és azt fogják mondani, hogy nem engeded el az anyádat, ezért nem tud tovább lépni.
Szia!
Fogadd őszinte részvétem!!
Nekem lassan 5 hónapja lesz, hogy meghalt Anyu! Én is pont azt érzem, amit Te: mintha itt lenne velem és mintha megérintene. Tegnap, mikor eszembejutott valami Róla és elkezdtem sírni, olyan volt, mintha valaki a vállamra tette volna a kezét! Szerintem Ő volt! Itt vannak velünk.
Nem őrültél meg, csak nagyon hiányzik:-(( Nagyon sok erőt kívánok!
nekem kicsi gyerekeim vannak, ha meghalnék, tapodtat sem mozdulnék mellőlük...biztos ott van mikor érzed, egykor egy test és lélek voltatok, egymásból lettetek...De ha ti sírtok, neki mégj
obban fáj...Erősnek kell lenni,h büszke lehessen...
Nekem is volt hasonló élményem, annyira szerettem volna, ha újra velem lenne.
7 éve halt meg, de a mai napig fáj. Szintúgy 15 voltam, mint te.
Aki még ezen is poénkodik, az meg húzzon el innen, ennyire tahók ne legyünk már, Szabadosi János, igen ez neked szól...
22/L
Tényleg undorító emberek vannak itt... gondoljatok már bele abba, ha mindez veletek történne!
Őszinte részvétem neked! :(
Addig jó, amíg ezek az érzések megvannak benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!