MÉRT NEM merem megtenni?
Figyelt kérdés
MÉRT NEM TUDJUK megölni magunkat ha csak megkönnyebbülés lenne?? MÉRT???? mért nem tudok beugrani egyszerűen a metró elé??? mért MÉRT?? mért nem??2011. nov. 23. 19:17
2/12 anonim válasza:
Életösztön.
Ha máshonnan nézzük, nem vagy őrült. Az kell ugyanis az öngyilkossághoz.
3/12 anonim válasza:
MERT NEM JÁR A METRÓ FELÚJÍTÁS MIATT!
4/12 A kérdező kommentje:
MÉRT nem??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁaa
2011. nov. 23. 19:21
5/12 A kérdező kommentje:
jár az a szar ott ment el előttem
2011. nov. 23. 19:22
6/12 anonim válasza:
Ahogy az előttem szólók is mondták, életösztön. De miért akarsz végezni magaddal?
És mint BKV alkalmazott nagyon szépen megkérlek, ne ugorj a metró elé! Nagyon kellemetlen lenne helyszínelnem az esetnél...
8/12 anonim válasza:
Túl erős az ösztön, ja. Elég szopás. Szinte még megütni sem tudod magad erővel. Gyávák vagyunk lehet, de én már abbahagytam az ilyeneket. megpróbálok mindent lazán venni, és kényelmesen érezni magam. F;szom a stresszbe, meg úgy mindenkibe.
9/12 anonim válasza:
az életösztön a legnagyobb ellenségem nekem is... meg a remény... (a vak remény ami egy nagy sz*rt ér)!!!!!!!! ezért vagyok évek óta az a nevetséges kis hülye aki csak az öngyilkosságon képes gondolkozni, de még nem tette :/ szóval értelek. :( de mi a baj?
10/12 anonim válasza:
Tedd meg. Még anyádnak sem hiányoznál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!