Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit javasoltok alvásproblémámra?

Mit javasoltok alvásproblémámra?

Figyelt kérdés
3 hónapja szültem meg első kisbabámat. Mindig is rosszul aludtam (későre alszok el, minden kis neszre felébredek és csak nehezen alszok vissza) és amióta anya lettem sajnos még rosszabbodott a helyzet. Éjszaka felkelek szoptatni, és utána mindig csak nagyon későre tudok visszaaludni. Napközben soha sem tudtam aludni. Szerintetek mit szedhetek, ami egy picit este ellazít, amitől könnyebben elalszok és éjszaka is könnyebben visszaalszok szoptatás után?
2011. nov. 19. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán a Sedatif PC jelejenthet megoldást, ez egy homeopátiás szer, semmi mellékhatás, gyerekeknek is adható, ettől függetlenül KÉRD KI GYEREKORVOS TANÁCSÁT. A szer ismertetőjében azt írják, hogy nem jelentettek még ellenjavallatra utaló mellékhatást terhesség és szoptatás ideje alatti szedésnél. Egyébként semmi egyebet ne szedjél, még a gyógynövény teáknak is vannak veszélyei a babádra nézve.
2011. nov. 19. 22:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :-)
2011. nov. 20. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!