Szeretnék szert váltani. Alkoholos ital helyett valami gyógyszert nyugtatónak. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Most kérlek titeket ,hogy ne írjatok olyat hogy az nem megoldás.Nálam sajnos nincs más megoldás.Ugyanis nagyon érzékeny vagyok a stresszre és sok stressz is ér.Sokszor úgy érzem hogy az infarktus kap el.2010. szept. 16. 17:21
1/9 anonim válasza:
Vannak gyógynövényekből (macskagyökér, komló, orbáncfű, citromfű, golgotavirág stb.)készített tabletták. Kipróbálhatod még az autogén tréninget, a meditációt, a jógát, a thai chi-t.
2/9 anonim válasza:
vagy az orvos kivizsgál, és ír fel alprazolamot
vagy füvezel, de úgy hogy a rendőrök ne fogjanak meg
3/9 A kérdező kommentje:
Hát füvezni nem szeretnék.Polgárőr vagyok, szóval már ezért sem.
2010. szept. 17. 10:46
4/9 anonim válasza:
háziorvossal feliratsz frontint vagy xanaxot
5/9 anonim válasza:
na igen, nálad erős a gyanúm egy szép kis pánikbetegségre, de sztem egy antidepresszáns-relaxáns keveréke segíthet rajtad, az alprazolam hatóanyag valóban a legjobb, amit eddig kitaláltak a feszültség oldására (Frontin, Xanax), csak el kell döntened, hogy auz életviteledet nehezíti-e meg jobban a jelenlegi helyzeted és emiatt bevállalsz gyógyszeres terápiát vagy inkább nem, mert az alprazolam hatóanyaghoz bizony nagyon hamar és nagyon durván hozzá lehet szokni !! szóval ez meg a másik oldala az éremnek, és az ember csak emeli és emeli, aztán meg ne tudd meg milyen egy elvonás ----
6/9 A kérdező kommentje:
Melyik a legerősebb gyógyszer, amit viszont még nem orvos ír fel, de nem is illegális?
2011. ápr. 6. 19:37
7/9 anonim válasza:
Hogyhogy alkoholos ital helyett gyógyszert akarsz szedni? Ezt úgy kell érteni, hogy eddig piáltál, de most már nem akarsz tovább inni? És az hogy van, hogy nincs más megoldás? Lerakod a piát, és már van is megoldás. De piapótló gyógyszer nincsen. Igyál citromfű teát, rum nélkül.
8/9 anonim válasza:
szerintem antidepit kéne szedned.
lehet nyugtatót is, de az csak lezsibbaszt.
az antidepi, meg eltünteti azt a mélyszorongást, ami az ivásra késztet (ha azért iszol.
A fizikai leszokásabn sokat segíthet a mágneses rerozancia, keress rá a neten.
9/9 anonim válasza:
Ha gyógyszerezel,utána attol leszel függő!
Fokozatosan hagyd el az alkoholt,mindig kicsit kevesebbet,e mellett fáraszd ki magad fizikailag egy pici akarat és kutya bajod nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!