Javasolnátok valami vitamint (vagy nem tudom mit) ami a vizsgaidőszakban jól jöhet? Koncentrációt fokozza stb?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 19:06
12/18 10 deka farhát válasza:
Én telezabáltam magam csokoládéval. Segített, csak egy hét után olyan székrekedést kaptam, hogy csak na! :)
14/18 glaslo1 válasza:
Memory tabletta vagy annak megfelelője Duopril.
Nekem igen sokat segített!---persze csak vizsgaidőszakban
szedtem és mértékkel!
16/18 anonim válasza:
Nem kötöszködni akarok,de hogy segithet a Duopril,amikor magasvernyomasra valo?Ha a kerdezönek,netan normalis v. alacsony a vernyomasa,akkor csak rosszat csinal.
GyógyszerkeresőGyógyszerkereső?Mi ez?
bővebben
Keresés a következő gyógyszerek között: vénykötelesvény nélkül kapható
Miben keres:NévbenLeírásbanMindenholKeresőszó:
keresésCardiovascularis rendszerA renin-angiotensin rendszerre ható készítményekAce-inhibitorok, kombinációkbanAce-inhibitorok és diureticumokFosinopril és diureticumokDUOPRIL tabletta
gyártó: Bristol-Myers SquibbHatóanyag: Fosinopril és diureticumok
17/18 anonim válasza:
tudom ajánlani az MDMA tartalmú bogyókat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!