Javasolnátok valami vitamint (vagy nem tudom mit) ami a vizsgaidőszakban jól jöhet? Koncentrációt fokozza stb?
A B1
Részletes leírás Termék hozzászólások (0)
A B1-vitamin javítja a szellemi tevékenységet, de intenzív szellemi terhelés (pl. tanulás), stressz vagy alkohol fogyasztás során könnyen és gyorsan kiürül. Fenntartja az idegrendszer, az izmok és a szív normális működését. Hiánya esetén fáradtság, ingerlékenység, étvágytalanság és a koncentrációra való képtelenség léphet fel. A B1 vitamin szükséges továbbá a cukrok elégetéséhez és az energiatermelő folyamatokhoz is.
1 kapszula tartalmaz: 100 mg B1-vitamin
vagy vehetsz egy vitamin complexet,vitaminokkal,nyomelemekkel.
köszönöm
gyógyszertárban kérhetem? nem receptköteles, ugye?
Nekem orvos a következőket javasolta:
- napi 30 mg cink
- magnesii citrici tablettából napi kettő (receptre sokkal olcsóbb, érdemes felíratni)
- Omega-3 Max halolaj kapszulából szintén napi 2 (ez több hónap alatt fejti ki hatását, de szerintem érdemes elkezdeni. Gyártója a SUPHERB (nem reklám, az orvos kötötte ki, hogy ezt vegyem, mert ez szerinte jobb).
Ezen kívül szedj még C vitamint, mert minden hiába, ha lebetegszel. Ja, és mielőtt bármelyiket elkezdenéd, azért kérdezd meg a saját orvosod is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!