Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Javasolnátok valami vitamint...

Javasolnátok valami vitamint (vagy nem tudom mit) ami a vizsgaidőszakban jól jöhet? Koncentrációt fokozza stb?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 19:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

A B1

Részletes leírás Termék hozzászólások (0)

A B1-vitamin javítja a szellemi tevékenységet, de intenzív szellemi terhelés (pl. tanulás), stressz vagy alkohol fogyasztás során könnyen és gyorsan kiürül. Fenntartja az idegrendszer, az izmok és a szív normális működését. Hiánya esetén fáradtság, ingerlékenység, étvágytalanság és a koncentrációra való képtelenség léphet fel. A B1 vitamin szükséges továbbá a cukrok elégetéséhez és az energiatermelő folyamatokhoz is.

1 kapszula tartalmaz: 100 mg B1-vitamin

vagy vehetsz egy vitamin complexet,vitaminokkal,nyomelemekkel.

2011. nov. 18. 19:13
 2/18 A kérdező kommentje:

köszönöm

gyógyszertárban kérhetem? nem receptköteles, ugye?

2011. nov. 18. 19:38
 3/18 anonim ***** válasza:
A B1-et,gyogyszertarba,vannak viszont nagyon jo vitamin kompl. drogeriakba,sokkal olcsobbak,a lecitin tartalmu tablettak is nagyon jok,szerintem a B komplex is jo,viszont ez gondolom almosit is,mivel nyugtat.
2011. nov. 18. 20:40
 4/18 anonim ***** válasza:
magnézium
2011. nov. 19. 01:23
 5/18 anonim ***** válasza:
Semmiféle vitamin nem oldja meg a tanulási gondjaidat.
2011. nov. 20. 01:36
 6/18 A kérdező kommentje:
ki beszél tanulási gondokról?
2011. nov. 20. 08:17
 7/18 anonim válasza:

Nekem orvos a következőket javasolta:

- napi 30 mg cink

- magnesii citrici tablettából napi kettő (receptre sokkal olcsóbb, érdemes felíratni)

- Omega-3 Max halolaj kapszulából szintén napi 2 (ez több hónap alatt fejti ki hatását, de szerintem érdemes elkezdeni. Gyártója a SUPHERB (nem reklám, az orvos kötötte ki, hogy ezt vegyem, mert ez szerinte jobb).

Ezen kívül szedj még C vitamint, mert minden hiába, ha lebetegszel. Ja, és mielőtt bármelyiket elkezdenéd, azért kérdezd meg a saját orvosod is!

2011. nov. 21. 10:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Guaravit segített. :)
2011. nov. 22. 07:37
 9/18 anonim válasza:
Én a Béres Egészségtártól használom a Guarana és ginzeng nevezetű koncentrációt erősítő "vitaminbombát". Nekem nagyon jól bevált.:)
2011. nov. 22. 18:03
 10/18 anonim válasza:
Én lecitint szedem a Walmark-tol. nekem segit, azonkivül ginko bilobas teát.
2011. nov. 23. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!