Mivel javítjátok a koncentrálóképességeteket vizsgaidőszakban?
bor-sor-palinka...szigoruan ebben a sorrendben! :D
amugy nem hiszem, hogy van ra gyogyszer.
Hmm... borra sör: meggyötör :P :D
De vannak gyógyszerek, én eddig a Pharmaton Vitalt használtam, de nekem nem nagyon vált be...
Én ezt a kérdést inkább statisztikai okokból tettem fel, mert nálunk az orvosin azért használnak páran (?) koncentrációfokozó szereket. Valamilyen szempontból érthető, mert elég sok az anyag, nem érünk rá "kivárni" a megfelelő időt a tanulásra, örülünk, ha jut időnk aludni :)
Én eddig ezt a Pharmaton Vitalt próbáltam ki, kb. 2 hét erejéig, de inkább a teára esküszöm. A kávé jobban felébreszt, de inkább testileg, mint szellemileg.
Szia!
A lecitin tartalmú szerek segítenk a koncentrálás fokozásában. Dm-ben, rossman-ban is lehet kapni. De bizonyos MLM-es cégek is árulnak ilyet (pl. Tiens Ca-val vegyítve). Az Aloe verásoknak, meg GinChia-juk van :)az valami gyógynövényből van. Remélem tudtam valamicskét segíteni, sok sikert a vizsgaidőszakhoz.
Ha már úgyis orvostanhallgató vagy, megkérhetnélek, hogy válaszolj erre a kérdésre?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!