Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mivel javítjátok a koncentráló...

Mivel javítjátok a koncentrálóképességeteket vizsgaidőszakban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt gyógyszerre, házi praktikára, bármire.
2010. máj. 24. 00:18
 1/10 anonim ***** válasza:

bor-sor-palinka...szigoruan ebben a sorrendben! :D

amugy nem hiszem, hogy van ra gyogyszer.

2010. máj. 24. 00:21
 2/10 A kérdező kommentje:

Hmm... borra sör: meggyötör :P :D

De vannak gyógyszerek, én eddig a Pharmaton Vitalt használtam, de nekem nem nagyon vált be...

2010. máj. 24. 00:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Alvás..

Mozgás..

Koffein+Cukor..

2010. máj. 24. 00:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Evés az éjszaka közepén, vizsga előtti éjszaka indokolatlan mennyiségű kávé.
2010. máj. 24. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Kávé sajna a koncentráló képességemet nem igazán növeli, de én pl inkább több szünetet tartok ha úgy érzem ez most nem megy a fejembe. Bár az eredménye az hogy itt ülök, és még több mint 10 oldalam van hátra-_-:D
2010. máj. 24. 01:16
 6/10 anonim ***** válasza:
hát én ezt komolyan nemértem...énis voltam főiskolás, de ilyenek eszembe sem jutottak. egyszerűen csak jókor, jóidőben tanultam és ennyi. nemszabad a legutolsó pillanatra hagyni, ennyi a trükkje
2010. máj. 24. 01:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen problémám, amikor nem kötött le eléggé az anyag. Általában a vizsga előtti este bepánikoltam, akkor megjött a koncentrálóképesség, és akkor egész éjjel kegyetlen jól tudtam tanulni, és így sok jó jegyet szereztem. Csak az ébrenmaradás volt probléma, vödörszám ittam a teákat.
2010. máj. 24. 07:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Én ezt a kérdést inkább statisztikai okokból tettem fel, mert nálunk az orvosin azért használnak páran (?) koncentrációfokozó szereket. Valamilyen szempontból érthető, mert elég sok az anyag, nem érünk rá "kivárni" a megfelelő időt a tanulásra, örülünk, ha jut időnk aludni :)

Én eddig ezt a Pharmaton Vitalt próbáltam ki, kb. 2 hét erejéig, de inkább a teára esküszöm. A kávé jobban felébreszt, de inkább testileg, mint szellemileg.

2010. máj. 24. 12:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A lecitin tartalmú szerek segítenk a koncentrálás fokozásában. Dm-ben, rossman-ban is lehet kapni. De bizonyos MLM-es cégek is árulnak ilyet (pl. Tiens Ca-val vegyítve). Az Aloe verásoknak, meg GinChia-juk van :)az valami gyógynövényből van. Remélem tudtam valamicskét segíteni, sok sikert a vizsgaidőszakhoz.

Ha már úgyis orvostanhallgató vagy, megkérhetnélek, hogy válaszolj erre a kérdésre?

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

Köszi

2010. máj. 25. 07:20
 10/10 anonim ***** válasza:
ááá nekünk van vmi bogyonk ilyen naturlandos de loszart nem használ:D ez volt a téli vizsgaidöszakban szedtem és minden tök szarul ment.. most nem szedek semmit csak energiaücsit iszok de azt sem mindennap csak ha éjszakázok mert ált felkelek 10kor és igy tanulok hajnali 1-2ig, de nekem elég motivácio ha vmelyik vizsgán meghuznak és tök ideges leszek és beseggelek mindent :Déd utána 5ös
2010. jún. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!