Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az őszi vizsgaidőszakban...

Ha az őszi vizsgaidőszakban érettségizel, és a gimid nem kijelölt vizsgaközpont, akkor az is bekerül majd az érettségi bizonyítványba, hogy azt az egy érettségit hol csináltad?

Figyelt kérdés
szóval hogy számít e, hogy erős gimnáziumot válassz, vagy egy gyengét inkább, mert nem számít a neve, és ott könnyebben megszerzed a jó érettségit.
2011. aug. 13. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen erős gimiben érettségizel. Megadott szempontok szerint osztályoznak. Nem kerül bele amúgy.
2011. aug. 13. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, mert az érettségi az csak egy érettségi, nem olyan, mint a diploma, hogy számít, hol végeztél. Senkit nem fog érdekelni, eleve gyakorlatilag semmire nem jó egy érettségi, csak egy tök alap dolog. (Továbbtanulásnál sem számít ez, mert csak a benne lévő százalékok számítanak, egyszerű matematikai műveletekkel számolna pontszámot.)
2011. aug. 13. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hol jelentkezel, mert úgysem ott érettségizel... én legalábbis nem abban az iskolában érettségiztem, hanem két másik helyen (Debrecenben a vegyipariban jelentkeztem, írásbeli a Szent Annában (asszem) volt, a szóbeli meg valamelyik magyar irodalmi alak után volt elnevezve... csak a betekintés volt az EGT-ben... és nem ezekben tanultam)(ez tavaly októberben volt, angol emelt)
2011. aug. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!