Mi lehetett álom, hallucináció, stb?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem aludni 1 órára, és akkor olyat álmodtam hogy egy asztalnál ülők (sulis padomnál és mindenki aki mellettem szokott ülni ott volt a tegnapi ruhájában pontosan) és egy fiú odajött hozzám és megfogta a haj tincsemet (ez a valóságban is szokott történi ugyan az a fiú aki álmomban) és elkezdte húzni egyre erősebben ki akarta tépni én meg átéreztem a fájdalmat és sikítani akartam de nem jött ki hang megkerestem a kezét és szétkarmolni vagy ilyesmit szerttem volna, de után elkezdet fojtogatni és innen volt a furi mert ezt is átéreztem elkezdtem kapálozni bele is rúgtam ami az ágyam mellet volt szék , utána kezdett minden sötétülni a kezeimmel is tapogatoztam és a melletetm lévő éjjeliszekrénynél és ekkor volt elég erőm hogy kinyisam a szemem( valóságban)de elkezdett megint sötétedni minden mintha a halál "elkapott volna" egy utolsó szót mondtam azt hogy: anyu segíts, de csak az anyut bírtam kimondani és szinte tátogtam mert hangom sem volt, és akkor "elkapott" aztán valahogy próbáltam erőt szedni hogy kinyissam a szemem és sikerült felébrednem, de olyan fáradt voltam még vissza aludtam volna de nem mertem, még nyár elején is volt ilyen velem akkor is mindent a saját szememmel láttam és egy villanypózna tetején voltam (csak most röviden elmondom) és nem volt máshova menekülnöm leugrottam és ekkor is minden elsötétült és nagy nehezen kinyitottam a szemem. A 2. most rosszabb volt mert akkor még valahogy át is éreztem.2011. nov. 10. 18:17
1/2 anonim válasza:
Valami hasonló volt tegnap a szellemekkel suttogóban.
Ha nem nézted a filmet, akkor lehet előző életes álom is, ha nézted akkor csak így dolgoztad fölt.
2/2 Fraser válasza:
Ilyesmi nekem is volt. Több mint egy eve mar es mas olt a szituacio viszont ha le akarnam irni ugyanezeket a szavakat hasznalnam hozza. pl sötetulni kezdett, elkapott,
Azt gondolom hogy stresszel lehet kapcsolatban, panikrohammal....viszont semmi biztosat nem tudok mondani.....gözöm sincs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!