Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok egészen...

Miért nem tudok egészen önmagam lenni?

Figyelt kérdés
Akadályozó tényezőnek érzem azokat az embereket, akik közé bejárok, úgy érzem megakadályoznak abban, hogy valóban önmagam lehessek.
2011. nov. 10. 17:46
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ilyen az élet
2011. nov. 12. 09:30
 2/3 anonim válasza:
Kicsit én is így érzem... Talán azért, mert ők gátolnak abban, hogy olyan legyél amilyen akarsz, de ezt ne hagyd.. :) már én sem hagyom. Ne nekik akarj megfelelni hanem érezd jól magad!! :D Poénkodj nyugodtan a többiekkel, és olyan barátokat keress akik, igazán megérdemlik és nem azok a kamu barátok... az igaz barátok mellett az ember önmaga lehet :) :D sok sikert! :)
2011. nov. 13. 14:33
 3/3 anonim válasza:
ne félj önmagad lenni, a világ pont a különböző egyéniségektől színes(ezért aztán van benne fekete is:)), és azokra, akik vállalják az egyéniségüket vagy különleges egyéniséggel bírnak, a többiek úgyis felnéznek, jobban érdeklődnek a társaságuk iránt.
2011. nov. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!