Mitől lehetett az, hogy régebben hirtelen nem emlékeztem semmire sem?
régebben mikor ilyen 10-14 éves voltam (de kiskoromban is volt még) pl az egyik eset. ültem a suliban,barátnőm mellettem ült és beszélt hozzám. én meg hirtelen rosszul éreztem magam émelyegtem és mikor abbamaradt feleszméltem arra, hogy semmire nem emlékszem, se arra,hogy hány éves vagyok, arra se, hogy akkor hol voltam. és amik előtte történtek tehát az előtte való 1-2 hétre sem emlékeztem. de az emlékek nem jöttek vissza.
akkor olyan is volt alsóban,hogy nem emlékeztem, hogy hol lakom. egyszerűen másra emlékeztem, azt hittem ,hogy a szomszéd bérházban lakom de nem az volt az.
az első esetben amit leírtam az úgy többször fordult elő. volt,hogy felkeltem reggel pl és nem tudtam,hogy most hol vagyok, ki vagyok,miért vagyok abban a szobában(nagyjából tisztában voltam vele,hogy ki is vagyok én, de pl arra nem,hogy hány éves vagyok,vagy mi a nevem kik a szüleim ilyen is volt). vagy pl nem pont reggel történt, hanem mondjuk suliban, vagy hazafele menet, esetleg otthon miközben írtam a házit, vagy csak egyszerűen bárhol. soha nem szóltam erről senkinek sem, nem mondtam semmit, emlékszem olyat mondtam magamban,hogy majd visszaszerzem az információkat magamról. alsóban volt az is,hogy kérdezték tőlem,hogy mikor születtem de nem emlékeztem rá.
aztán ez abbamaradt. már régóta nem fordult ilyen velem elő. de nem tudom megmagyarázni mi lehetett az oka.
valaki tudna erre mondani valami magyarázatot,hogy mi lehetett ? esetleg mással is előfordult hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!