Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van valami szer, amitõl...

Van valami szer, amitõl felszabadultabb lehetnék a suliban? Drogon és alkoholon kívũl. Az itthoni problémák, a fáradtság miatt legszívesebben bõgnék.15/L

Figyelt kérdés
Kész vagyok lelkileg, itthon most nagy a zũr, nincs semmi komoly gond, csak egymás után jön 1000 dolog, és már nem bírom, fáradt vagyok, suliban alig bírok ébren maradni... Szeretnék az osztálytársaimmal is barátkozni, beszélgetni, de zárkózott vagyok, inkább zenét hallgatok, ezért kérdezem, nincs valami, amitõl felszabadultabban viselkednék? 15/L
2011. nov. 7. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bach-virágterápia!

[link]

2011. nov. 8. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Sürgősen kezdj el sportolni. Nálunk ez bejött. Kiegészítheted még Neuroptim vitaminnal a kezelést. Nagyon jó lesz neked a sporttal együtt kombinálva.
2011. nov. 9. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:

csokit javasolnék :) a legjobb gyógyszer :D

mindig mindenkor mindenhol...+ kínáld meg az o.társaidat...és máris megvan a barátkozáshoz vezető út alapja :)

2011. nov. 10. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Alapja... igen... "vásárold meg őket"... :DD:d
2011. dec. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!