Ez valami agybetegség? Jól látom ugye?
Figyelt kérdés
Régebben is dilis voltam talán mostanság enyhült kicsit.Vagy lehet csak sajnáltatni akarom magam. Tehát régen néha most is az volt a szoksom,h meg kell érintenem egy tárgyat vagy különben történik vmi.. meg ilyenek. Amikor kicsi voltam volt vmi játék,amihez nem mertem hozzáérni,mert féltem,hogy én is játékká változok. A mostani ,,tüneteim" nem ennyire durvák,de ijesztőek.. pL. HA TÁRSASÁGBA KELL MENnem ideges vagyok ,amúgy se nagyon szeretnek nem tudok beilleszkedni. Meg a saját ksi világomban élek..és nem tudom elfogadnia változásokat..annyitól rossz lesz a kedvem,ha egy tök idegen gyerek átkerül msáik suliba meg ilyenek. Ja és sokat avgyok rosszkedvű és szinte nem érdekel semmi..csak 1-2 dolog betegesen de uténa azt is megunom..( 1 nap után) 14/l2011. nov. 5. 23:11
1/4 Antimod válasza:
Agybetegségnek nem nevezném, kisebb szorongásaid vannak szerintem a leírtak alapján. Ha nagyon zavar, keress fel pszichológust.
2/4 anonim válasza:
Ez inkább kényszerbetegség, próbálj változtatni rajta ha nem megy akkor agykurkász mint ahogy előttem is írták, hidd el segít.
3/4 Tom Benko válasza:
Szerintem is kényszerbetegség, érdemes róla szakemberrel konzultálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Hú ez azért megnyugtató..ezen lehet változtatni:) köszönöm a válaszokat
2011. nov. 5. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!