Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tényleg Ednos-os vagyok?

Tényleg Ednos-os vagyok?

Figyelt kérdés

az egyik pszichiátriai zárójelentésembe az van benne h étkezési zavarom van...tény h az alakom körül forog az életem ,napi 2-3 szor eszem,és rettenetesen félek az elhízástól,régen koplaltam és hánytattam magam,de max csak heti 1-2 szer,egyszer lefogytam 50ről 42 kilora amugy 153 cm vagyok és jelenleg 48 kg,és gyülölöm magam,akkor érzem jol magam ha minél többen díccsérnek h fogytam vagy vékony vagyok,de én ugyanakkor nem látom magam annak,mi lehet a baj?egyszer elmeséltem ezt valakinek,és ő azt mondta h ednos,de nagyon azt sem tudom miaz,csak annyit tudok rola h a legveszélyesebb étkezési zavar.segítsetek lécci

18/L

2011. nov. 4. 01:36
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt találtam róla!!! Szerintem megfelelő pszichiátriai kezeléssel illetve javaslom még a pszichoterápiát, sikeresen kigyógyulhatsz belőle!!! A pszichoterápia pénzbe kerül, de szerintem hatásos lehet!!! És próbáld meg magadat elfogadni olyannak amilyen vagy, tudom nem könnyű, de azzal, hogy gyötröd magad csak a saját életminőségeden rontasz és miközben két fogyókúra között leszel elfelejtesz élni és egyszer csak azt veszed észre, hogy eltelt feletted az idő és még nem voltál igazán boldog!!! Sok sikert a gyógyuláshoz!!!

2011. nov. 4. 06:51
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,akkor ezek szerint A tipusú ednos-om van:Saz az igazság h 4 évig jártam pszichoterápiára,de ez a dolog ugy komolyan kb fél éve jelent meg,amikor már csak pár hónapom volt a pszichológusnál,,én mondtam h gond van,de ők nem hittek nekem:(ezért nem is iagzán kezeltek ezzel a problémával,igazából tourette szinrómával,szorongással,és depresszióval kezeltek,de ezzel nem....:(
2011. nov. 5. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!