Tényleg Ednos-os vagyok?
az egyik pszichiátriai zárójelentésembe az van benne h étkezési zavarom van...tény h az alakom körül forog az életem ,napi 2-3 szor eszem,és rettenetesen félek az elhízástól,régen koplaltam és hánytattam magam,de max csak heti 1-2 szer,egyszer lefogytam 50ről 42 kilora amugy 153 cm vagyok és jelenleg 48 kg,és gyülölöm magam,akkor érzem jol magam ha minél többen díccsérnek h fogytam vagy vékony vagyok,de én ugyanakkor nem látom magam annak,mi lehet a baj?egyszer elmeséltem ezt valakinek,és ő azt mondta h ednos,de nagyon azt sem tudom miaz,csak annyit tudok rola h a legveszélyesebb étkezési zavar.segítsetek lécci
18/L

Ezt találtam róla!!! Szerintem megfelelő pszichiátriai kezeléssel illetve javaslom még a pszichoterápiát, sikeresen kigyógyulhatsz belőle!!! A pszichoterápia pénzbe kerül, de szerintem hatásos lehet!!! És próbáld meg magadat elfogadni olyannak amilyen vagy, tudom nem könnyű, de azzal, hogy gyötröd magad csak a saját életminőségeden rontasz és miközben két fogyókúra között leszel elfelejtesz élni és egyszer csak azt veszed észre, hogy eltelt feletted az idő és még nem voltál igazán boldog!!! Sok sikert a gyógyuláshoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!