Crv kérdése:
Írnának nekem olyan személyek akiknek volt tartósabb pánikbetegségük?
Figyelt kérdés
ha jelenben is van nekik vagy ha már meggyógyultak az mind1 :/ most szükségem lenne olyanokkal beszélgetnem úgy érzem2011. okt. 29. 23:12
1/5 anonim válasza:
Hát én pánikbeteg vagyok. Itt vagyok, írj nyugodtan privátot.
2/5 anonim válasza:
Nekem régen volt, aztán kinőttem. Mondjuk nem lehettem súlyos eset. Az első rohamok után eléggé kétségbeestem, aztán utánanéztem a témának. Megtudtam, hogy ez az egész csak a fejben zajlik és nem káros az egészségre, onnantól pedig amikor a roham jött, könnyebben megnyugodtam már. A módszerem az volt általában, hogy roham idején elővettem valami piszkosul unalmas könyvet, és igyekeztem olvasni, a szövegre koncentrálni. Idővel egyre enyhébben és ritkábban jött elő, újabban meg már nem.
3/5 anonim válasza:
Nekem kétszer volt pánikbetegségem kb 5 hónapig tartott, és három év volt a két betegség között. Gyógyszert kaptam rá. Jelenleg fél éve tünetmentes vagyok és gyógyszert sem szedek.
4/5 anonim válasza:
Nekem kb 4 honapja kezdodott, neha eleg durvak a tunetek, en beszelgetnek veled, mert nekem is szuksegem van olyan emberekre, akik atelik amit en.
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem nyugodtan írhattok, nagyon szívesen segítek és megosztom a tapasztalataimat is. Pánikbeteg voltam közel 1 évig, és kigyógyultam belőle, már gyógyszereket sem szedek (és nem a gyógyszerek gyógyítottak meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!