Mennyi pénzbe kerül nekem, ha magán nőgyógyászhoz megyek? És egy tartósabb kezelés?
Majdnem 1 évig próbálkoztunk, hogy babánk legyen, de nem sikerült. Végülis most szüneteltetjük a dolgot. Viszont azóta sem hagy nyugodni a dolog, hogy talán valami baj van velem. Egy ideje észrevettem, hogy több hosszú szőrszál jelent meg mindkét belső combomon.
A menstruációm rendszeres, minden hónapban 28-30 napra jön meg, tavaly kétszer fordult elő, hogy kb. 2 hetet késett.
Olvastam valahol a nagyfokú haj- és bőrzsírosodás is jelezhet bajt. Márpedig nekem huzamosabb ideje problémám, hogy erősen zsírosodik a hajam, minden második nap már zsíros, pedig mindenfélét kipróbálok rá.
Az is foglalkoztat, hogy vajon annak van e jelentősége, ha a mindjárt megjön érzést már több mint egy héttel azelőtt megérzem, mielőtt megjön? És gyakran erősen érzem.
A melleim szinte sohasem szoktak fájni a menstruációm előtt, csak időnként, pl. a múlt hónapban.
Ezek alapján van okom aggódni?
Eddig mindig a körzeti nőgyógyászatra mentem ha problémám volt, viszont úgy gondolom, hogy ez egy olyan dolog, hogy több figyelmet érdemelne. Mennyibe kerül ha egyszer elmegyek és utána, ha esetleg többször is mennem kell rendszeresen mindenféle vizsgálatokra?
menj el egy PCOS-kivizsgálásra.
nem tudom, mennyibe kerül, nem próbálsz először egy normális államit találni?
Én is a PCOS vizsgálatot ajánlom. Nekem is az volt. És attól erősödött a szőrzetem is. Bár elvileg az menszesz kimaradást is okoz, de lehet, te még az elején jársz. Én is emiatt nem estem teherbe. Itt egy link:
Sok szerencsét kívánok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!