Mért ne legyek öngyilkos?
Hány éves vagy?
Mert ha 10-20 akkor ESZEDBE NE JUSSON!!!!!
Ha 21-30 akkor ESZEDBE NE JUSSON!!!!
Ha 31-40 akkor ESZEDBE NE JUSSON!!
És még folytathatnám...
Egyszóval, mindig érdememes élni, mert lehet, hogy most völgyben vagy, de ha elég elszánt vagy, akkor a hegy csúcsáig is mászhatsz!!!:)))
Drága Emberek!!!
El kell, hogy mondjam, hogy az öngyilkosságnak semmi értelme nincs. Nem a lelketekre akarok beszélni, de gondoljatok bele: megéri az, hogy itt a a földön, lelkekként szenvedjetek tovább?? 100%-ig tudom, hogy akik ilyen furcsa halált halnak, azok itt lófrálnak a családjuk körül haláluk után, és amíg fel nem oldozzák magukban a problémákat, addig itt is maradnak szenvedve!!! A lelket pedig itt a fizikai létben kell meggyógyítani, nem a szellemvilágban!!! Gondolj bele, jó lesz úgy látni a családodat,hogy ők nem látnak, és lófrálni évekig?
A lelki problémád a halál után sem múlik el, de itt, ebben a fizikai létben helyrehozhatod, hisz erre születtünk, a lelkünk fejlesztése a cél!! Ha helyrehozod magad lelkileg, teljesen boldog ember lehetsz!!!
Közhelynek tűnik, de egy pszichológus csodát tehet! Kérem azt, aki öngyilkosságon gondolkodik, hallgasson rám, és gondolja meg, tapasztalatból írom ezeket!!!
Ja, és ha valaki a mélyponton van, akkor "megtisztul". Amikor már úgy érzi, hogy elvesztett mindent, akkor kezdődik az igazi "felemelkedés", a megújulás állapota! És akkor a körülmények is elkezdenek pozitívan változni.
Min a hamuból felszálló főnixmadár.
NINCS ÉRRTELME MEGHALNI!
----------NE ADD MEG MAGAD!!-----------
----------NEVER GIVE UP!!!---------------
----------KÜZDENED KELL!!!-----------
*nekem talán még rosszabb is és én is próbálkoztam alkarátszúrással,de nem adom fel! Küzdök.
ezt csekkold le. http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!