Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért ne legyek öngyilkos?

Mért ne legyek öngyilkos?

Figyelt kérdés
egy éve teljesen tönkrement az életem.. egy teljesen normális csak voltam, szerettem nevetni, a barátaimmal lenni, sokan szerettek. aztán az egész úgy kezdődött hogy össze vesztem a legjobb barátnőmmel, és az egész osztály az ő pártjára állt, engem meg megutáltak. apum kiment külföldre, 3 tantárgyból álltam bukásra, szenvedés volt bemenni minden nap az iskolába, ráadásul otthon is anyám egy idegbeteg volt, meg még van pár dolog amit ide nem szeretnék leírni. aztán jóba lettem egy régi ismerősömmel, és nagyon jó barátnők lettünk. neki se volt fényes az élete akkor, így begyógyszerezte magát, aztán jöttek a karcolások a kezünkre, elszöktünk, öngyilkosok akartunk lenni. aztán egyik nap a barátnőm nem bírta tovább, és teljesen váratlanul egyik órán elbőgte magát, és nem bírta abbahagyni, bevitték az iskolaorvoshoz, aztán ezt az egész dolgot elmondta úgy ahogy van az osztályfőnékek, az természetesen az enyémnek, és másnap már a fél város tudta a dolgokat..hát barátnőmet bevitték 2 hétre a pszchihiátriára, én két beszélgetéssel a pszhcihológussal megúsztam. azóta a barátaimat eltiltották tőlem, mert állítólag rossz hatással vagyok mindenkire, mindenki megutált, a szüleim nem bíznak bennem, magyarul az egész életem tönkrement. nincs kedvem élni, mert úgy érzem az emberek csak kihasználnak, kibeszélnek a hátam mögött, senkiben sem tudok megbízni. az egyik nagyon jó barátnőm meg is tépett, annyira utál. nem tudom hogy van e folytatni ezt..
2011. okt. 25. 22:05
1 2
 11/20 Gici válasza:
Ne légy öngyilkos Mindig van fény az alagut végén csak keresni kell van az a mondás Egyszer lent egyszer fent Ez forditva is igaz Ha nem engedik ki a barátnődet akor keres másik hölgyet alapits családot ha ugy érzed képes vagy rá az életed ezzel is jobb lesz egy fokal
2011. nov. 15. 15:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azért ne legyél öngyilkos mert az öngyilkosok állítólag a pokolra kerülnek, és az nagyon rossz hely.
2012. jan. 28. 21:12
 13/20 Wolfox20 válasza:

Hány éves vagy?

Mert ha 10-20 akkor ESZEDBE NE JUSSON!!!!!

Ha 21-30 akkor ESZEDBE NE JUSSON!!!!

Ha 31-40 akkor ESZEDBE NE JUSSON!!

És még folytathatnám...

Egyszóval, mindig érdememes élni, mert lehet, hogy most völgyben vagy, de ha elég elszánt vagy, akkor a hegy csúcsáig is mászhatsz!!!:)))

2012. dec. 11. 17:01
 14/20 anonim válasza:
34%

Drága Emberek!!!

El kell, hogy mondjam, hogy az öngyilkosságnak semmi értelme nincs. Nem a lelketekre akarok beszélni, de gondoljatok bele: megéri az, hogy itt a a földön, lelkekként szenvedjetek tovább?? 100%-ig tudom, hogy akik ilyen furcsa halált halnak, azok itt lófrálnak a családjuk körül haláluk után, és amíg fel nem oldozzák magukban a problémákat, addig itt is maradnak szenvedve!!! A lelket pedig itt a fizikai létben kell meggyógyítani, nem a szellemvilágban!!! Gondolj bele, jó lesz úgy látni a családodat,hogy ők nem látnak, és lófrálni évekig?

A lelki problémád a halál után sem múlik el, de itt, ebben a fizikai létben helyrehozhatod, hisz erre születtünk, a lelkünk fejlesztése a cél!! Ha helyrehozod magad lelkileg, teljesen boldog ember lehetsz!!!

Közhelynek tűnik, de egy pszichológus csodát tehet! Kérem azt, aki öngyilkosságon gondolkodik, hallgasson rám, és gondolja meg, tapasztalatból írom ezeket!!!

2013. márc. 21. 11:48
 15/20 anonim válasza:
78%

Ja, és ha valaki a mélyponton van, akkor "megtisztul". Amikor már úgy érzi, hogy elvesztett mindent, akkor kezdődik az igazi "felemelkedés", a megújulás állapota! És akkor a körülmények is elkezdenek pozitívan változni.

Min a hamuból felszálló főnixmadár.

2013. márc. 21. 11:51
 16/20 Vad-Ász ***** válasza:

NINCS ÉRRTELME MEGHALNI!

----------NE ADD MEG MAGAD!!-----------

----------NEVER GIVE UP!!!---------------

----------KÜZDENED KELL!!!-----------

*nekem talán még rosszabb is és én is próbálkoztam alkarátszúrással,de nem adom fel! Küzdök.

ezt csekkold le. http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

2013. ápr. 17. 21:30
 17/20 anonim válasza:
C:\Users\bresco-magyarország\Pictures\true.gif !! AJÁNLOM MINDENKINEK A FIGYELMÉBE! <3 NE TEDD MEG
2013. máj. 19. 12:17
 18/20 nanning válasza:
Én sokszor gondolgodtam azon, hogy meg szeretnék halni. Főleg kb. két éve, mert néhány ember az osztályomból teljesen kiközösített meg szivattak, de folyton. De mostmár nem járnak abba a suliba ahová én, mert megbuktak . Végülis én sem adtam fel, ha még itt lennének én már valószinülrg nem, de minden rosszat valami jó követ. Tehát soha ne add fel. Ha nagyon tré a helyzet menj világgá. S ha megteheted költözz minél távolabb, ahol ne ismer senki és kezdj új életet.
2013. jún. 1. 14:43
 19/20 anonim válasza:
Szerintem meghalt
2015. okt. 20. 21:18
 20/20 anonim válasza:
Szerintem öngyilkos merénylő légy amindenkit akit utálsz valahogy csald be egy hejre egy nagy terembe és robansd felmagad
2017. jan. 15. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!