Miért "kívánom" a fájdalmat?
Szeretem ha kicsit kínozhatom magam..:S
Kezeimet hozzádörzsölni vérzésig a falhoz, néha forró gyertyaviaszt ráönteni a lábamra vagy kezemre, mert éget..és megnyugszok.
vannak még itt, aki "szereti" a testi fájdalmat?
mi lehet a bajom?
Megelőzve a sok választ, ami azt fogja fejtegetni, hogy ez csak figyelemfelkeltés, írok én. :)
Én is szoktam, bár én vágásokat ejtek a karomon és véresre öklözöm a falat. Tényleg le tud nyugtatni, valahogy addig nincs jelen a lelki fájdalom, ameddig a fizikaival vagy elfoglalva, és ez eshet jól, na meg kiadsz valamennyi keserűséget magadból, és kevésbé lesz rossz utána.
Egy jó elmeorvos csodát tenne!
Ez a dolog nem megoldás a problémáitokra,hanem egyfajta menekülés,a kiváltó okot kéne megszüntetnetek.
Ebben segíthet szakorvos.
ha ezt kívánom és ez lenyugtat, nincs más kiút...
szeretem ha fáj...
nem, nincs kiút.
rajtam már hat pszichiáter dolgozott, de többet ártott mint használt.
egyedül pedig pláne nem megy.
marha nehéz abbahagyni, ezt nem is tudja elképzelni szerintem, aki nem csinálja.
Szerintem aért "élvezitek"ezt,metr nincs jobb dolgotok,unatkoztok.
Ha lerohad az ember a munkától,gondoktól,vagy elfoglalja normálisan magát,nincs ideje,kedve ilyen baromságokkal foglalkozni.
mazohista vagy.
de az tökjó ;) mostanság menő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!