Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi ez a furcsa érzés? Bőv lent

Mi ez a furcsa érzés? Bőv lent

Figyelt kérdés
ez a második nap, hogy furcsán érzem magam. nem is nagyon tudom elmagyarázni hogy mi bajom. tegnap előtt volt az, hogy hirtelen mintha ledermedt volna az arcom úgy 15-20 percre. nehezemre esett megmozditani . és van egy olyan, amit nem tudok nagyon elmagyarázni. mintha nagyon furcsán látnék. olyan mintha szédülnék tágra nyílt szemekkel, és keveredik ez az egész az ájulásérzéssel. ez mi lehet?
2011. okt. 21. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megsérteni, de ha már egyszer jársz pszichológushoz, miért nem beszéltél neki ezekről???

Lehet én vagyok a hülye, de nekem az az első, hogy elmondjam a pszichológusomnak, hogy hogyan érzem magam, mik történnek velem...

2011. okt. 21. 18:47
 12/15 A kérdező kommentje:
igen csak én attol félek mindig hogy nem hisz nekem
2011. okt. 21. 18:50
 13/15 anonim ***** válasza:
A pszichológusnak az a dolga, hogy higgyen neked, ettől nem kell félned.
2011. okt. 21. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy nagyon erős szorongás okozza. A pszichológussal mindenképp beszéld át. Ha úgy gondolja, hogy valamilyen gyógyszeres kezelés kell, majd megmondja.
2011. okt. 23. 01:06
 15/15 anonim válasza:
menj dokihoz
2012. jan. 19. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!