Miért sírok rögtön ha kiabálnak velem?
Valószínűleg azért lehet, amit a Kelemen Anna mondott a Hal a tortánban, amiért ő is sírt... Nem vagyok hozzászokva hogy bárki is kiabáljon velem, és ha mégis megteszik akkor rögtön sírhatnékom lesz!
Mit tudnék tenni ellene? Mivel tudnám magam erősíteni?
Ugye a tériszonyt szokták ejtőernyőzéssel, sziklamászással kezelni, hogy az illető győzze le a félelmét.
Én azt találtam ki hogy van az Oroszlánkirályvan az a rész, akior Mufasa meghal és minden nap megnézem.
http://www.youtube.com/watch?v=PIl6Y7UD6To
Amikor érzem hogy na mindjárt sírok, akkor megállítom egy kicsit, próbálok másra gondolni. Hátha így erősödnék. Vagy ez hülyeség? Annyira rossz hogy nem tudodm visszafogni magam sírás terén.
Nagyon hirtelen, nagyon mélyen érint ez a fajta nem pozitív emberi tulajdonság. Önbecsülés hiánya okozhat ekkor hiper érzékenységet. Ellene nem igazán tudsz tenni, hacsak az idegrendszered nem erősödik meg kellőképpen.
A fájdalomküszöbe is mindenkinek más. A természet mindenkinél máshol húzza meg a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!