Gerincferdülésem van 3 éve járok gyteisre, most kell mennem kontrollra semmit nem javult 3 év alatt, lenne ha kiírna, mert rengeteg időmet elveszi mert nemsuli után van rögtön és a tanulás rovására megy 18 éves korom előtt egy hónappal ki fog?
Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 18:47
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem írtak fel neked fűzőt? vagy csak velem szemétkedtek? Én aztmondom, folytasd. 18 vagyok, 4-5 éve kéne hordanom a fűzőt, de elötte is volt. Ano kórházba is kellett feküdnöm 1 hete, csak úgy. Volt gyógytesi, meg fizioterápia. A fűzőt meg nembírtam elviselni. De aztmondák a dokik, ha nemjavuk, akkor műtét. Vagyis valami fém lapokat tesznek a gerincem mellé. De nemmentem vissz, pár hét hordás után se, mert a dokim egy állat volt. Bánom. Nagyon sokat fáj a hátam, félek ha terhes leszek nemfogom tudni kihordani. De én úgyérzem, hogy már késő lenne. Szerintem bármit is mondd a doki, csináld amit mondd, ahogy mondja. Én meguntam. Azóta is a sukiorvos előtt égek évente, hogy sokha nemmegyek ortopédiára. De nem is, én ezt már nembírnám. Bánom, hogy nemkezeltettem, de úgyse csinálnám. Te ne hanyagold el magad. Egy életed van, legalább egészségesen éld le. Mielőtt téged is egy teknőbe kényszerítenek. Nekem azóta is a polcomon porpsodik..:'(
2/2 anonim válasza:
nem igazán értem a kérdést... de csak azt tudom mondani, csináld rendesen a gyógytesit és ússz! nekem van fűzőm... túlzás nélkül borzalmas! nem akarj idáig jutni. csináld, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!