Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet elgyászolni azt,...

Hogyan lehet elgyászolni azt, amink sohasem volt?

Figyelt kérdés
Erősen bántalmazó családban nőttem fel, több, mint 10 év távlatából többéves pszichoterápia segítségével a bántalmazásokat már úgy, ahogy feldolgoztam. De az nem megy, sehogy sem tudom megemészteni, hogy nem volt normális apám, aki szeretett volna, nem volt normális családom, akik támogattak volna, nagyon sok hátrányt kellett elszenvednem, sokkal többet kellett küzdenem, mire elértem valamit, mint másoknak. A mai napig, ha látok, hallok ismerősöket vagy akár ismeretlenek szeretetteljesen élni, beszélni a gyermekeikről, ahogy ölelik, dajkálják őket, hihetetlen féltékenység fog el. Majdnem 30 évesen haragszom akár idegen gyerekekre is, akiket látom, hogy szeretnek!! Tiszta gáz...:-(
2011. okt. 11. 20:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Simán lehet gyászolni ami nem volt, egyszerűen csak sajnálod hogy nem tudhattad milyen egy normális apával felnőni, és hiányzik igazából az ami nem is volt. Sokak vannak így, én is hiányolok olyan dolgokat amikre csak vágytam de nem történt meg vagy nem úgy alakult. Szerintem ennek az üressége mindig is bennünk lesz, hiába pótoljuk ki valamivel.
2011. okt. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!