Mi lehet az oka h 29v-ok, és még nem tudtam magamnak egy életcélt kitalálni, aminek szívvel lélekkel eltudnám kötelezni magam?
Úgyérzem nem v-ok rossz képességekkel megáldva fizikai és szellemi téren(bár sosem voltam jó mtanuló),de ezt is csak annak tulajdonítom, h már kora gyerekkoromban sem érdekelt a tanukás, az órákra szinte sosem készültem de nem rántottak meg egyszer sem. Nem motivált semmi, ugyanúgy mint most!
Viszont már kezdek ebbe belefáradni mert az agyam+ fojton azon jár, h hogyan tudnék ebből az állapotból kilépni.
Nincs párom, kevés a barátom, s a szüleimmel élek.
Eddig szinte semmi sem tudott annyira motíválni h küzdjek érte. Az az érzésem h nincs meg bennem a kellő akarat (érdektelen v-ok minden iránt).
Munkahelyem van mióta elvégeztem az iskolát fojamatosan, de ha kirúgnának v akármi baj történne velem az sem érdekelne! Értelmetlennek találom az egész életemet!Összegezve:semmi számomra elérhető dolog nem tud rávenni h kedvem legyen hozzá. Lehet mindenben csak a rosszat látom. Magamról ennyit!
Én nem hiszek semmilyen féle istenben, én csak egy nagyobb erőben hiszek.
Az életet az emberek túl komolyan veszik. Nézd meg az alábbi videót amit belinkeltem és rádöbbensz milyen parányi az ember.
http://www.youtube.com/watch?v=QjU-b59c088
A világegyetemben a föld (ami nekünk óriási és félünk tőle)teljesen jelentéktelen. Én így fogom fel az életet. A sorsod a te kezedben van, te alakítod. Ne add fel,küzdj! Ha már legbelül feladtad mielőtt bármit is csinálnál, akkor véged. Más nem fog érted küzdeni. Az élet egy játék így fogd fel és jobb lesz tőle a kedved. Megszereted az életet, és elfelejted látni a rosszat mindenben. Ne törődj mások véleményével hiszen ők is csak parányi lények a semmi közepén, ugyanolyanok mint te. Ne engedd hogy ez befolyásoljon. Tűzd ki célnak azt, hogy úgy éld az életed ahogy szeretnéd. A boldogságnál nincs nagyobb motiváció. Az hogy 29 éves vagy nem jelent semmit. Vannak helyen afrikában ahol ez az ÁTLAGÉLETKOR. Neked megadatott hogy tovább élj. Használd ki. Az élet csak egy játék, nem több, nem kevesebb. Aki erre rájön, az boldogan él amég meg nem hal.
Az utolsó válaszolónak: Mondasz valamit!
Igazad lehet! Köszönöm a bíztatást!
Szia!
Az utolsó válaszoló vagyok. Csak érdeklődni szeretnék, hogy még mindig úgy érzed-e hogy nincsen életcélod?
"Nincsenek céljaim,
hogy ez vagy az legyek.
Vagyok, aki vagyok,
lényeg, hogy létezem.
életcélom maga az élet!"
Keszei István
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!