Miért nem tudnak kitalálni valami normális gyógyszert allergia ellen?
Hát igen.Én is allerigában szenvedek.Minden nyáron kijönnek rajtam az allergiás kiütések amik annyira viszketnek hogy teli vagyok már véresre vakart sebekkel.Jártam már bőrgyógyászaton,háziorvosnál,kórházban,allergiavizsgálaton de semmi.Próbálkoztam mindenféle kenölcsökkel meg gyógyszerekkel de mindig jönnek ki ajtam újjabb kiütések.Már hólyagok is vannak rajtam.
Nagyon rossz hogy nyáron nem mehetek ki a strandra meg még csak rövidnadrágot se vehetek fel mert teli van a lábom sebekkel. :'( és még csak 17 éves vagyok 30 éves koromra hogy fog kinézni a lábom??
Szia!
Azért nem találnak ki gyógyszert az allergia ellen mert jó pénz eladni a tünet enyhítő gyógyszereket.
DE!!!
Az allergiából meg lehet gyógyulni! Most nem viccelek! Ezt saját példámból írom: én aki anno súlyos asztmás, 4-5# erősséggel por/minden fűféle, penész dolgokra allergiás voltam, mára telejesen panasz mentes lettem!
Ehhez két dolgot kell tenned:
-megerősíteni az immunrendszered
-méregteleníteni
A fentebbi megoldásokhoz én ezt alkalmaztam:
-áttértem a teljes növényi étrendre, azaz vegán étrendet folytatok.
-az immunrendszeremet Reiki-vel (energiával való kezelés) erősítem valamint jóga gyakorlatokat végzek.
De vannak még más módszer is. A Természetgyógyász és Elixír újságban olvastam a biorezonancia kezelésről, amit szintén hatékonynak mondanak:
Szia
13 éves vagyok és szinte minden fára,fűre,virágra allergiás. Lehet kapni mágneses ékszereket . Nekem teljesen elmútak a tüneteim. Csak sok vizet kell inni hozzá ( kb. 2 liter naponta )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!