Mit tegyek hogy leküzdjem a félénkségemet?
Én ugyanebben a helyzetben voltam évekig. Nekem a barátom segített. Mondjuk szerencsém volt vele, mert nagyon tetszettem neki ezért az sem zavarta, ha ő beszél én meg csak hallgatok. :D Szóval összejöttünk és idővel megnyíltam előtte, ő "tanítgatott", biztatott. Hihetetlenül sokat segített a megértésével. Konkrét tanácsot nem adott, de másfél év után már én érzem rosszul magam, ha kettesben vagyok egy emberrel és túl nagy a csönd, úgy érzem meg kell szólalnom. :)
Ne add fel, ez nem megy pikk-pakk. Az öngyilkosság pedig fel se merüljön benned emiatt.
Általában az olyan emberek lesznek ilyen félősek,akiknél nem adatott meg a kiegyensúlyozott a családi légkör,a szüleik nem szerették,elnyomták,ill.degradálták őket,lány gyereknél pedig az édesapával való rossz kapcsolat vezethet ide,és minden egyéb,párkapcsolatot érintő problémához.ezen azt értem,hogy pl.férfiakkal nem tudnak "bánni",nem tartják magukat nőiesnek,nem tudnak csábítani,mert nem hiszik el magukról,hogy szépek,csinosak,kívánatosak,és értékesek.
Saját tapasztalat,L/25
Remélem a kérdés megírása óta rendeződött az életed,ha nem,nyugodtan írj privit,szívesen beszélgetek veled.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!