Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik jobban bírják a lelki fájdalmat ha fizikailag bántalmazzák magukat?

Figyelt kérdés
Nem a divatönvagdosásra gondolok. Hanem amikor ejtesz egy sebet magadon ott, ahol senki nem láthatja, és utána mintha csökkenne a lelki fájdalom.
2011. okt. 5. 16:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Akkor látom nem vagyok egyedül...
2011. okt. 6. 07:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia,nem vagy egyedül én a lábfejemet vagdosom.De teljesen és mikor végzek sokkal jobban érzem magam csak mindig attól félek hogy mi lesz ha átvérzem a zoknimat stb.Beteg dolog vagy sem jólesik.
2011. okt. 6. 15:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Ès a lábfejedet hol? Ès mivel? Hány éves vagy?
2011. okt. 6. 15:43
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
A belső oldalán végig,klasszikus borotvapengével és 17/L.Üdv.
2011. okt. 6. 15:48
 15/19 A kérdező kommentje:
ès Te milyen lelki fájdalmat tompítasz ezzel? ha nem gond, hogy megkérdezem...
2011. okt. 6. 15:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem gond,csak nehéz megválaszolni.Gyerekkoromba az első emlékeim idején történt velem valami aminek mai napig cipelem a súlyát és ez csak egyre több lett az évek alatt.8 évesen már pánikrohamaim voltak aztán hánytattam magam 14 évesen(nem fogyás célzattal)most meg a vagdosás.Mit ne mondjak eléggé el vagyok cseszve.Mondjuk engem kezelnek is depresszióval és pánikkal de nem látok belőle semmi kiutat.Még be is zártak előző hónapban és iskolába sem tudok menni.Szép az élet :D
2011. okt. 6. 16:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én hat éve vagdosom magam. Sokkal kevésbé gyakran, mint szeretném.
2011. okt. 6. 17:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Én 3 éve...de valahogy le kell állnom, mert kezd zavarni a sok heg...feltűnő.
2011. okt. 9. 17:33
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem jól néznek ki
2011. okt. 11. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!