Most már segítség kell nekem. Hova menjek most?
Figyelt kérdés
Még ma szeretnék valahova elmenni, nem tudom talán pszichológushoz? Azon belül hova? SZTK? Magánra nincs pénzem..18 éves vagyok, régebben többször akartak pszichológushoz vinni de sose akartam, és még most se vágyom arra hogy egy idegennek panaszkodjak a gondjaimról, de így már megőrülök. Az utóbbi időben a barátaimmal is más vagyok, alig beszélgetek velük, nem tudok barátkozni, és bántok meg másokat, nem tudok a tanulásra koncentrálni amiből kifolyólag nem is megy, ma is lógtam (idén először). Tudom is meg nem is mi a problémám, tele vagyok ellentétekkel és valahogy nem tudom hogy változhatnék meg mert meg akarok, de nem megy. Ma kerültem leginkább a padlóra, annyira semmilyennek érzem magam és a közérzetem, hogy ebbe beleőrülök. Most már beszélni akarok erről valakinek, kihez menjek, hova? Köszi a segítséget.2011. szept. 26. 15:18
11/11 anonim válasza:
Olvass Feldmár Andrást és megtudod. Vagy nézd meg a videóit a youtubeon vagy nézd meg a Van-e élet a halál előtt című filmjét, ami fenn van a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!