Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Segítség! Most hová menjek?

Segítség! Most hová menjek?

Figyelt kérdés
Véreset köpök,krákogok vagy nagyon erős mély köhögés után,háziorvos széttárta a kezét, a tüdőgond.-ba meg csak márciusra van időpont (eddig amúgy minden vizsgálat,ami erre irányult, negatív)...Most hová menjek? Nem is merek elaludni. :(
2010. febr. 13. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát igazából itt nincs mit tenni, esetleg magándoki :S De valószínűleg ő sem tud sokkal többet mondani. Ha félsz, h esetleg alvásnál gond lehet, akkor próbálj oldalt vagy hason feküdni, ne háton.
2010. febr. 13. 00:44
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodj meg, 3 évvel ezelőtt ugyanez volt a bajom, nagyon megfáztam és ráment a tüdőmre, a légcsövemre, egyik reggel véreset köptem egy köhögési roham után, elmentem orvoshoz, ő is elküldött a tüdőgondozóba, de csak másnap volt rendelés, egész nap véreset köpködtem minden köhögés után (persze nem vészesen, csak egy kicsit pirosabb volt, tehát nem szín tiszta vért köptem.) Másnap elmentem a tüdőgondozóba, mellkasröntgen, átvilágítás, semmi problémát nem találtak. Vagyis mégis: a nátha ahogy ráment a tüdőmre és a légcsövemre, megrepedt pár hajszálér, és mikor köhögtem jött föl a vér. Adott a doki érfalerősítő tablettát, és antibiotikumot a betegségre, 1,5 hét múlva kutya bajom sem volt. Megnyugtatott, hogy rengeteg ember jön ilyen problémával hozzá, és hogy szinte velejárója az erős köhögéses betegségeknek a véres köpet, csak nem mindig vesszük észre. Szóval nyugodj meg, valószínűleg semmi bajod nincs, ha megvagy fázva, és hörögsz, köhögsz (ilyen influenzás időszakban nem csoda). Nyugodj meg!
2010. febr. 13. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!