Segítség! Most hová menjek?
Figyelt kérdés
Véreset köpök,krákogok vagy nagyon erős mély köhögés után,háziorvos széttárta a kezét, a tüdőgond.-ba meg csak márciusra van időpont (eddig amúgy minden vizsgálat,ami erre irányult, negatív)...Most hová menjek? Nem is merek elaludni. :(2010. febr. 13. 00:15
1/2 anonim válasza:
Hát igazából itt nincs mit tenni, esetleg magándoki :S De valószínűleg ő sem tud sokkal többet mondani. Ha félsz, h esetleg alvásnál gond lehet, akkor próbálj oldalt vagy hason feküdni, ne háton.
2/2 anonim válasza:
szerintem nyugodj meg, 3 évvel ezelőtt ugyanez volt a bajom, nagyon megfáztam és ráment a tüdőmre, a légcsövemre, egyik reggel véreset köptem egy köhögési roham után, elmentem orvoshoz, ő is elküldött a tüdőgondozóba, de csak másnap volt rendelés, egész nap véreset köpködtem minden köhögés után (persze nem vészesen, csak egy kicsit pirosabb volt, tehát nem szín tiszta vért köptem.) Másnap elmentem a tüdőgondozóba, mellkasröntgen, átvilágítás, semmi problémát nem találtak. Vagyis mégis: a nátha ahogy ráment a tüdőmre és a légcsövemre, megrepedt pár hajszálér, és mikor köhögtem jött föl a vér. Adott a doki érfalerősítő tablettát, és antibiotikumot a betegségre, 1,5 hét múlva kutya bajom sem volt. Megnyugtatott, hogy rengeteg ember jön ilyen problémával hozzá, és hogy szinte velejárója az erős köhögéses betegségeknek a véres köpet, csak nem mindig vesszük észre. Szóval nyugodj meg, valószínűleg semmi bajod nincs, ha megvagy fázva, és hörögsz, köhögsz (ilyen influenzás időszakban nem csoda). Nyugodj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!