Hogyan hozhatnám magam rendbe mentálisan?
én amolyan gyógyulóban lévő depressziós (meg miegyébmás) vagyok ergo sejtem mit érez.
volt mikor én is fogtam egy üveg vodkát és berúgtam stb
de akkor is tenni kell valamit, bármit, bármi hasznosat, értelmeset, mert attól magad is annak fogod érezni, nálam ez működik :)
"Amúgy sajnos ez a társadalom hibája is szerintem ami velünk van. "
Persze, magyar mentalitás, hogy ahelyett, hogy tennénk magunkért, a társadalomért valamit inkább felelősöket keresünk és mást hibáztatunk!! Ebből kéne kigyógyulni!
(Nem kioktatás, én is hasonló cipőben járok)
"Persze, magyar mentalitás, hogy ahelyett, hogy tennénk magunkért, a társadalomért valamit inkább felelősöket keresünk és mást hibáztatunk!! Ebből kéne kigyógyulni!
(Nem kioktatás, én is hasonló cipőben járok)"
Au!
Környezetváltozás!!!Nekem az segít, új emberek, csak arra figyelj, akik rád is figyelnek, és magadra.Neked is egy jó kis külföldi munka tenne jót, a magyarok nagyon negatívak!Kimehetnél egy évre...utazz és sportolj(csak fuss pl,mindig tűzz ki új célt, de előtte melegíts be!!),akkor lesz témád, nem leszel unalmas és érdeklődni fognak az emberek,mert lesz miről.Én rájöttem ezért volt kevés önbizalmam, mert burokban éltem,nem volt miről beszéljek...és hanyagolom az idős megkeseredett embereket is, akár a szüleim...ez van, ne vigyük tovább.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!