Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Repülőgépes út. Hogyan győzhet...

Repülőgépes út. Hogyan győzhetném le a félelmemet?

Figyelt kérdés
Már egy éve tudom,hogy jövő hónapban külföldre kell utaznom.Egész eddig úgy volt,hogy vonattal v kisbusszal megyek,de múlt héten kiderült,hogy sikerült repülőgépet foglalni,azzal kell mennem.Rettegek a repüléstől (még soha nem repültem),és erre a félelmemre rátett egy nagy lapáttal a jaroszlavli repülőszerencsétlenség (orosz barátaimtól napok óta csak ezt hallom).Most jobban félek,mint általában,mit tanácsoltok?Vigyek magammal egy levél gyengébb nyugtatót?Hogyan legyek úrrá ezen?Halálfélelmem van már most,nem tudok aludni...
2011. szept. 11. 21:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Hihetetlen (: A hirdetésablakban megjelenik egy bizonyos bank és biztosító transzparense: Bármi megtörténhet...

Nem biztos,hogy fel kéne szállnom... :S:S:S

2011. szept. 11. 22:43
 22/26 A kérdező kommentje:
Igen,csak sokáig kerestem a megfelelő linket,ne haragudj ;)
2011. szept. 11. 22:43
 23/26 anonim ***** válasza:
NE AGGÓDJ! SEMMI BAJ NEM TÖRTÉNHET! :) Minden rendben lesz!
2011. szept. 11. 22:46
 24/26 A kérdező kommentje:
Felhívtam az orvost,a héten van időpontom.Megnyugodtam most annyira,hogy el tudok aludni.Nagyon hálás vagyok Nektek,hogy segíteni próbáltok a hülye fejemen :D :-* (:
2011. szept. 11. 22:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Ne aggódj emiatt! Apám mindig azzal vigasztal, hogy repülő még sosem maradt odafent :)

Túl azon, hogy sokkal kisebb az esélyed balesetre odafent, mint autóban, vagy akár vonaton, nem mellékes az sem, hogy amit te negatívumként élsz meg, az szerintem pozitívum. Ha egy repülő lezuhan, tuti meghalsz. Nem leszel nyomorék, sem az agyad nem károsul, nem kerülsz olyan helyzetbe, amiben legszívesebben végeznél magaddal, de még ahhoz is cselekvésképtelen vagy.

Én rengeteget repültem már, és imádok repülni! Próbált átfordítani a gondolkodásod! Fantasztikus élmény a repülés! Ülj ablak mellé, nézelődj, élvezd a tájat És az elején ne figyelj a stuardessre, mikor elmondja mit kell csinálni, ha baj van :)

2011. szept. 12. 11:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Na, remélem végül a kérdező nem halt meg repülőgép-szerencsétlenségben. :D
2016. máj. 17. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!