Repülőgépes út. Hogyan győzhetném le a félelmemet?
Hihetetlen (: A hirdetésablakban megjelenik egy bizonyos bank és biztosító transzparense: Bármi megtörténhet...
Nem biztos,hogy fel kéne szállnom... :S:S:S
Ne aggódj emiatt! Apám mindig azzal vigasztal, hogy repülő még sosem maradt odafent :)
Túl azon, hogy sokkal kisebb az esélyed balesetre odafent, mint autóban, vagy akár vonaton, nem mellékes az sem, hogy amit te negatívumként élsz meg, az szerintem pozitívum. Ha egy repülő lezuhan, tuti meghalsz. Nem leszel nyomorék, sem az agyad nem károsul, nem kerülsz olyan helyzetbe, amiben legszívesebben végeznél magaddal, de még ahhoz is cselekvésképtelen vagy.
Én rengeteget repültem már, és imádok repülni! Próbált átfordítani a gondolkodásod! Fantasztikus élmény a repülés! Ülj ablak mellé, nézelődj, élvezd a tájat És az elején ne figyelj a stuardessre, mikor elmondja mit kell csinálni, ha baj van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!