Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Repülőgépes út. Hogyan győzhet...

Repülőgépes út. Hogyan győzhetném le a félelmemet?

Figyelt kérdés
Már egy éve tudom,hogy jövő hónapban külföldre kell utaznom.Egész eddig úgy volt,hogy vonattal v kisbusszal megyek,de múlt héten kiderült,hogy sikerült repülőgépet foglalni,azzal kell mennem.Rettegek a repüléstől (még soha nem repültem),és erre a félelmemre rátett egy nagy lapáttal a jaroszlavli repülőszerencsétlenség (orosz barátaimtól napok óta csak ezt hallom).Most jobban félek,mint általában,mit tanácsoltok?Vigyek magammal egy levél gyengébb nyugtatót?Hogyan legyek úrrá ezen?Halálfélelmem van már most,nem tudok aludni...
2011. szept. 11. 21:51
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Tegnap épp azt beszéltük a kinti kollégákkal,hogy azok közül a meghalt srácok közül a legtöbbel egyidős vagyok...Szóval jelenleg leginkább végigülném a 2napos vonatutat a kis popsimon. :S A szüleim meg nem értik,mi bajom,felnőtt ember vagyok,nem kéne ilyen gyengének lennem...talán igazuk van.
2011. szept. 11. 22:16
 12/26 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy gyenge! Félsz, ennyi. A szüleid is biztos félnek valamitől, csak nem mondják. Mi pedig itt igyekszünk megnyugtatni, hogy semmi baj nem lesz, az ég világon. :)

Rendben lesz minden, és csak csodálkozni fogsz utána, hogy ezért féltél?! :)

2011. szept. 11. 22:21
 13/26 A kérdező kommentje:
Annyira rendesek vagytok,köszönöm! (: olyan jó,hogy vannak ilyenek.Hogy nem hurrogtok le,mint a környezetem,hogy ˝jaj,azok ezer kilométerekre innen élő emberek voltak,akiket nem is ismertél...˝ jó,de egyrészt minden ilyesmi rettentő érzékenyen érint,másrészt korombeliek,harmadrészt 1 nappal előtte tudtam meg,hogy repülök.Rossz ómenként kezelem. :S
2011. szept. 11. 22:23
 14/26 anonim ***** válasza:
En azzal vigasztalom magam, hogy azok a szegeny hokisok letudtak idenre a statisztikat :((( Isten nyugosztalja oket bekeben!
2011. szept. 11. 22:25
 15/26 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom őket :S És lehet,hogy önzőnek hatok,de nagyon rosszkor történt velük ez az egész...Ha egy éve tudnám,minden más lenne...de így :S Elmegyek mindenképp a héten az orvoshoz,remélem,ad valamit a bajomra.Borzalmas ez a félelem,közben meg teljesíteni is kéne. :S
2011. szept. 11. 22:30
 16/26 anonim ***** válasza:

[link]

Erről a balesetről lenne szó? Most kerestem rá, és megláttam a dátumot... július 11-én történt a baleset.

Nekem pont július 11-én van a születésnapom és 2 napra rá, július 13-án repültem először... :)

2011. szept. 11. 22:35
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem az!

Mi errol beszelunk:

[link]

2011. szept. 11. 22:36
 18/26 anonim ***** válasza:
Uhh, erről nem is hallottam, pedig nemrég történt :( Szegények. Az az 1 szem túlélő.... neki még biztos van valami dolga itt lent a Földön. Ilyen szerencsétlenséget túlélni....
2011. szept. 11. 22:41
 19/26 A kérdező kommentje:

Ó.Jaj.Nem,nem,ez egy másik baleset.Fú,nem is tudom,mit mondjak.Ő is nyugodjon békében. :S

A baleset,amiről én beszélek,most történt,szeptember 7-én,Jaroszlavl közelében [link]

2011. szept. 11. 22:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez ugyanaz, nem?
2011. szept. 11. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!