Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A depressziósok körében miért...

A depressziósok körében miért az érfelvágás a leggyakoribb öngyilkossági módszer?

Figyelt kérdés

100% esély van arra,hogy belehal az illető? sok olyanról hallottam,hogy próbálta felvágni az ereit,de nem sikerült.

nem,nem akarok öngyilkos lenni mielőtt bárki azt hinné..csak kíváncsi vagyok!

2011. szept. 9. 07:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem keresztben kell vágni, hanem hosszában, csak akkor halsz meg.
2011. szept. 10. 19:18
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
Aki depressziós azért vágja fel a karját,combját stb mert a hosszanti vágás endorfint termel ezáltal a fájdalom kevésbé fáj.Ezt persze a legtöbb nem tudatosan csinálja.Ha depis az ember minden egy nagyrakás szar és a vágásnál jól kisirja magát az ember,de utána a fájdalma kissebb mint elötte.Remélem érheten irtam.Ismertem pár depressziós embert,de mára normális felnöttek,a vágásaik is mondhatni semmitmondóak.
2011. szept. 13. 08:37
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
utolsó...a lelki fájdalom nem lesz rosszabb, mert akkor már rég öngyilkos lettem volna. amúgy a többiben nagyjából igazad van. amúgy 09-09 23:37 vagyok.
2011. szept. 13. 16:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

mert a legtöbb filmben így csinálják, kádban főleg. gondolom azoknak nem sikerül leginkább akik nem is tudják h mit csinálnak...

am a gyógyszerben nincsen olyan ami 100%-ig biztos lenne nem?

2012. jan. 26. 01:07
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
A mennyiség teszi a mérget..
2012. jan. 26. 07:49
 16/19 anonim ***** válasza:
de akkor is gondolom van "hatásosabb" gyógyszer... amivel biztosabbra lehet menni..
2012. jan. 26. 10:14
 17/19 noname25 válasza:
90%
Szerintem a tudatlansag miatt valasztjak legtöbben a gyogyszerezest/mergezest. Valoban ugy hallottam, hogy az örök alomba szenderüles helyett rengeteg esetben fajdalmas, hosszadalmas kinhalal lenne a vege, ha nem mentenek meg öket közben. Velemenyem szerint, habar a kiserletekben ez a nagyobb szamu, azonban sikeresebbnek egyaltalan nem neveznem. Akik erfelvagast kiserelnek meg -nos egyertelmü, hogy vannak divat vagy figyelmet keresö nyiszalok, de öket most nem vennem figyelembe- ök talan megprobalnak biztosra menni, hiszen ennel a modszernel nem kell gyüjtögetni a "hozzavalokat", csak eszrevehetetlenül elslattyogunk egy biztos helyre es tetszes szerint felvagjuk valahol az ereinket. Az, hogy faj-e vagy sem, azt embere valogatja, adottsag kerdese. A magat vagdosonak üzenem, hogy a kisebb vagasok borzalmasan tudnak fajni, eleg gyorsan, mert a szervezet nem termel adrenalint, endorfint... plane, ha direkt csinalja valaki, hiszen fa fajdalom a lenyeg, nem pörög fel töle a szervezet es nem vedekezik a fajdalom ellen. Azonban ha valaki öngyilkos akar lenni, akkor barmennyire is megtervezi, amikor a cel elött acsorog, tuti, hogy felmegy a pumpa benne. (Kivetel Constantine-t) Ha nem latod el, akkor a komolyabb akarhogy vagod meg -termeszetesen komolyabbakra gondolok- ugyan ugy belehalhatsz.
2012. márc. 19. 23:47
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Mert az egyszerű.
2012. márc. 20. 05:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit tenni a témához hogyha a karoddal merőlegesen metszed el az ereid akkor még van esély megmenteni de ha párhuzamosan mint ahogy a zöldborsót fejted akkor szinte lehetetlen megmenteni. A másik a gyógyszertúladagolás: Leggyakrabban nyugtatókat használnak na azokat elég jól ismerem: A régi asszem 2002-ben tiltották be a Dorlotyn. Abból 20 szem és szia. Vagy a Noxyron, Tardyl, stb. De a benzodiazepinek pl. Xanax, Rivotril, Frontin, Seduxen, van ismerősöm aki 100 darabot vett be és kutya baja nem lett. A szívgyógyszerek közt is van ami lineárisan hat, meg van amiből kicsi megteszi a hatását, a sokkal több meg csak ugyan azt a hatást.
2013. ápr. 7. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!