Milyen orvost keressek fel pánikrohamokkal?
Figyelt kérdés
Mostanába elég sűrűn vannak pánikrohamaim. De már nagyon elegem van belőle, nem tudok sehová elmenni. Főleg amikor tömegbe vagyok, vagy olyan helyen ahol sokan vannak.2011. szept. 1. 08:54
22/39 anonim válasza:
Látod, ez már az út első állomása, hogy mersz beszélni róla - ugyan még csak nekünk, így ismeretlenül -, az orvosok pedig segítenek majd, és persze a családod is kell hozzá.
Esetleg vezethetnél egy blogot is, ahol kiírhatod magadból az érzéseidet, félelmeidet, hátha segítene rajtad.
23/39 anonim válasza:
Igen ,ez jó ötlet. ez már félsiker a javulásban!
24/39 A kérdező kommentje:
Még arra lennék kiváncsi, hogy hogy diagnosztizálják ezt a betegséget? Valahogy megpróbálják elő idézni a rohamot. Vagy elég ha csak megosztom ezeket a tüneteket?
2011. szept. 1. 09:40
25/39 anonim válasza:
Dehogy! az első pszichiátriai vizsgálat hosszas kikérdezést jelent. Kérdezgetnek, beszélgetnek, nézik a reakciódat...
26/39 A kérdező kommentje:
Pl miről kérdezgetnek, miről beszélgetnénk, és meddig tart egy alkalom?
Olyan furcsa, még az miatt is most rámtört a szorongás hogy majd mennem kell az orvoshoz, esetleg pszichológushoz és beszélnem kell nekik erről a dologról. Nekem így leírni sokkal könnyebb, mint kimondani, elmondani mind ezt amit itt megosztottam veletek.
2011. szept. 1. 09:47
27/39 anonim válasza:
Nem fogják direkt előidézni a rohamot, ebben biztos lehetsz. Kérdezgetni fognak, amik alapján majd rájönnek, hogy pontosan mitől félsz. Mi az, amin változtatni szeretnél az életedben, stb. Igazából barátként fognak veled beszélgetni, ha jó orvoshoz kerülsz. :)
28/39 anonim válasza:
A doki meg fog érteni remélhetőleg. Kérdezget családi dolgokról, a te kiskorodról, iskoláról , esetleges barátaidról, ilyenekről... Ne félj a dokitól. Én is pánikrohamos vagyok, én alig várom mindig, hogy a doki behívjon, és kérdezgessen érdeklődjön. Szeretem érezni, hogy törődnek velem.
29/39 A kérdező kommentje:
Még az is közrejátszott ebben a pánikroham, és a szorongás kialakulásában, hogy elég túlsúlyos voltam, és szégyeltem magam stb.. Most már fogytam 17 kilót (még 8 kiló felesleg van kb) és már kezdtem helyre jönni, az önbizalmam is kezdett vissza térni, de most h kiderült hogy mennem kell iskolába, újra elöjöttek a rohamok és a szorongás.
2011. szept. 1. 09:52
30/39 A kérdező kommentje:
Oké.
Remélem hogy sikerül leküzdeni ezt a félelmem is, hogy legalább az orvoshoz elmerjek menni.:)
2011. szept. 1. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!