Milyen orvost keressek fel pánikrohamokkal?
11/39 A kérdező kommentje:
kb 2-2,5 évvel ezelőtt kezdődött amikor középiskolába kerültem , először csak szorongások voltak, de már elfajult egészen a pánik rohamokig. Volt olyan eset is a rohamok közben, hogy komolyan halál félelmem volt, annyira rosszul voltam. Azt hittem hogy vége. Ennyi volt. Majd nem mentőt kellett hívni. De pár perc múlva jobban lettem. Utána még 1 órával is remegtem.
A szüleidnek mindenképp mondd el, és majd ők elvisznek egy pszichológushoz.
Tudom ajánlani az alábbi homeopátiás cseppeket is:
[link]
Olvasd el a cikket!
2011. szept. 1. 09:23
17 évesen már te magad is elmehetsz szülő nélkül a dokihoz. Viszont utána el kéne mondanod nekik, gondolom egy háztartásban éltek...
Nem kell szégyellni, ez ugyanolyan betegség minta nátha, influenza, nem tehetsz róla. Ráadásul gyógyítható. Igaz, nem egy-két hét alatt és nem csak gyógyszeresen kezelik, hanem terápiásan is, de ki tudnak kezelni belőle.
2011. szept. 1. 09:27
14/39 A kérdező kommentje:
Oké, elmondom neki ha haza jön anyám .
Olyan jó volt ezt megosztani itt veletek, még ha igy irásban is. Erről senkinek nem beszéltem , kb 1 éve amióta tart ez a szorongásos roham .
Sőt, orvosi véleményre, javaslatra akár az iskola vezetésével megbeszélheted, hogy magántanulóként folytatnád, amíg javulás várható.
2011. szept. 1. 09:29
16/39 A kérdező kommentje:
Hogy kezdjem el? Először a háziorvoshoz menjek el, és mondjam el neki mind ezt?
17/39 A kérdező kommentje:
NA ez meg a másik, magántanuló vagyok már egy ideje. De most már nem adták meg a jogviszonyt, mert nincs betegségem , meg stb... Ez még rá tett egy lapáttal, még jobban szorongok hogy most mi lesz.
Szerintem ne most mondd el, hanem miután már elmentél a dokihoz és van "diagnózis". Ebből is látni fogja, hogy te ne csak szimulálsz, hanem bizony már orvosnál is voltál, tehát részedről komoly ez a dolog.
2011. szept. 1. 09:33
Igen, elmész a házidokihoz, elmondod pár szóban a problémát, és kérsz beutalót a pszichiártiára/ha nem ad magától/. A pszichiáter orvos, aki adhat javaslatot a magántanulói jogviszonyra.
2011. szept. 1. 09:35
20/39 A kérdező kommentje:
Oké.
Köszönöm a segítséget. Sokat segítettél. :)
Mindegyik választ felpontoztam ;)
Kapcsolódó kérdések: