Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen orvost keressek fel...

Milyen orvost keressek fel pánikrohamokkal?

Figyelt kérdés
Mostanába elég sűrűn vannak pánikrohamaim. De már nagyon elegem van belőle, nem tudok sehová elmenni. Főleg amikor tömegbe vagyok, vagy olyan helyen ahol sokan vannak.
2011. szept. 1. 08:54
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
kb 2-2,5 évvel ezelőtt kezdődött amikor középiskolába kerültem , először csak szorongások voltak, de már elfajult egészen a pánik rohamokig. Volt olyan eset is a rohamok közben, hogy komolyan halál félelmem volt, annyira rosszul voltam. Azt hittem hogy vége. Ennyi volt. Majd nem mentőt kellett hívni. De pár perc múlva jobban lettem. Utána még 1 órával is remegtem.
2011. szept. 1. 09:23
 12/39 anonim ***** válasza:

A szüleidnek mindenképp mondd el, és majd ők elvisznek egy pszichológushoz.

Tudom ajánlani az alábbi homeopátiás cseppeket is:

[link]

Olvasd el a cikket!

2011. szept. 1. 09:23
 13/39 anonim ***** válasza:

17 évesen már te magad is elmehetsz szülő nélkül a dokihoz. Viszont utána el kéne mondanod nekik, gondolom egy háztartásban éltek...

Nem kell szégyellni, ez ugyanolyan betegség minta nátha, influenza, nem tehetsz róla. Ráadásul gyógyítható. Igaz, nem egy-két hét alatt és nem csak gyógyszeresen kezelik, hanem terápiásan is, de ki tudnak kezelni belőle.

2011. szept. 1. 09:27
 14/39 A kérdező kommentje:

Oké, elmondom neki ha haza jön anyám .

Olyan jó volt ezt megosztani itt veletek, még ha igy irásban is. Erről senkinek nem beszéltem , kb 1 éve amióta tart ez a szorongásos roham .

2011. szept. 1. 09:29
 15/39 anonim ***** válasza:
Sőt, orvosi véleményre, javaslatra akár az iskola vezetésével megbeszélheted, hogy magántanulóként folytatnád, amíg javulás várható.
2011. szept. 1. 09:29
 16/39 A kérdező kommentje:
Hogy kezdjem el? Először a háziorvoshoz menjek el, és mondjam el neki mind ezt?
2011. szept. 1. 09:30
 17/39 A kérdező kommentje:
NA ez meg a másik, magántanuló vagyok már egy ideje. De most már nem adták meg a jogviszonyt, mert nincs betegségem , meg stb... Ez még rá tett egy lapáttal, még jobban szorongok hogy most mi lesz.
2011. szept. 1. 09:32
 18/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ne most mondd el, hanem miután már elmentél a dokihoz és van "diagnózis". Ebből is látni fogja, hogy te ne csak szimulálsz, hanem bizony már orvosnál is voltál, tehát részedről komoly ez a dolog.
2011. szept. 1. 09:33
 19/39 anonim ***** válasza:
Igen, elmész a házidokihoz, elmondod pár szóban a problémát, és kérsz beutalót a pszichiártiára/ha nem ad magától/. A pszichiáter orvos, aki adhat javaslatot a magántanulói jogviszonyra.
2011. szept. 1. 09:35
 20/39 A kérdező kommentje:

Oké.

Köszönöm a segítséget. Sokat segítettél. :)

Mindegyik választ felpontoztam ;)

2011. szept. 1. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!