Létezhet olyan, hogy valaki betegesen hazudozó? Vagy csak sumákoló csaló? Komoly dolgokban hazudott és már 3 ember életét tette tönkre. Vajon ezeknek az embereknek lehet lelkiismeretfurdalásuk?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 17:08
11/15 anonim válasza:
Szerintem is betegség és pszhiologus tudna segiteni. A hazudozásnak sok-sok okka lehet:-(((
12/15 anonim válasza:
Természetesen spontánul jönnek a hazugságok, ott és akkor az adott pillanatban, ezeket nem lehet előre kitervelni, viszont nagyon nehéz velük együttélni. Pláne úgy, hogy felismered, hogy ilyen betegségben szenvedsz.
13/15 anonim válasza:
Ha valakire az öcsémre lehetett ezt mondani.Képtelen volt feldolgozni a társadalomban elfoglalt helyét.Többek között azt,hogy gyakorlatilag nem vette körül társaság,mely tényen változtatott,csak éppen egy olyan képet festett magáról a legkülönbözőbb hazugságokból,aminek köze sem volt a valósághoz.Így aztán rettegnie kellett azoktól az emberektől,akiket túl közel engedett magához,nehogy mindenki előtt lelepleződjön(elsősorban az anyagi helyzete).Bár nem vagyok orvos,tudom,hogy személyiség zavarral küzdött,ugyanis az énideál nála több személyiségben testesült meg,és azt sem tudta kicsoda,nem létező emberek személyében élt,ítélte meg a világot és saját magát is.Nagyon beteg ember volt,nyugodjon békében.
14/15 anonim válasza:
Valamint hazugságaiból következő költekezései sem ismertek határokat."Győztesnek" értékelte magát és a fél társadalmat felülről szemlélte,és minősítette,pedig egy senki volt az élet minden terén.Problémájára önmaga jött rá végül,mivel senki számára nem volt fontos,senki nem törődött vele.Az egészséges elméjű,középosztálybeli embereknek idegen volt,az elit számára pedig nevetséges.Így a társadalom elítéltjeként egyedül halt meg (öngyilkosság),temetésén három ember volt jelen.Rajtunk kívül már az egész világ elfelejtette :(
ÚGYHOGY BÁRMI NEMŰ ILYEN PROBLÉMÁT KEZELNI KELL!!!
15/15 anonim válasza:
És még egy mondattal szeretném nyomatékosítani a konzekvenciát:21 éves volt,a 22.születésnapja előtt egy nappal vetett véget életének.Ezen a három bejegyzésem kívül,amit most írtam valószínűleg semmi nyoma(még az ismerősei elméjében sem) nincs,hogy valaha létezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!