Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hülyeség lenne szerintetek?

Hülyeség lenne szerintetek?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, családon belül sem igazán beszélünk egymással, szóval állandóan egyedül vagyok és ez így nagyon rossz. Hülyeség lenne kb. kéthetente csak azért elmenni pszichológushoz, hogy valakinek tudjak beszélni? Azt legalább kifizetném, és meghallgatna... Nagy változás már nem hiszem, hogy lesz az életemben ezen a téren.

20/l

2011. aug. 21. 15:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Agykontroll? tréningek?- alkalmazkodás. Kollegák?
2011. aug. 21. 15:56
 2/17 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek barátaid, és a családon belül sem beszéltek, szerintem nem lenne "kidobott pénz" a pszichológus. Mármint elég valószínű, hogy van rá szükséged, és nem csak arra kéne, hogy végre meghallgasson valaki.

De csak 20 éves vagy, miért hiszed, hogy ne találnál a jövőben barátokat? És hogy-hogy állandóan egyedül vagy? Munka, suli?

2011. aug. 21. 15:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Iskolába járok, de ha beszélgetek valakivel, akkor is csak olyan általános témákról, mint az pl. időjárás. Ha dolgozni fogok, akkor sem lesz ez másképp. Most meg egész nyáron egyedül voltam és már nagyon kezd elegem lenni. A barátkozáshoz és a beszélgetésekhez sajnos két ember kell, nem erőltethetem magam a másikra, ha nem érdeklem őt. Ezen nem tudok változtatni. Kedves vagyok, mosolygós, de valami plusz hiányzik belőlem. Ezen nem tudok változtatni.
2011. aug. 21. 16:03
 4/17 A kérdező kommentje:
Bocsi a mondatismétlésért, nem vettem észre. A válaszokat pedig köszönöm.
2011. aug. 21. 16:04
 5/17 anonim ***** válasza:
Dehogynem, tudsz rajta változtatni! Nagyon jót fog neked tenni a pszichológus! Persze, van mikor az ember nem mozog olyan körben, ahogy úgy érzi igazán kíváncsiak volnanák rá, de így nem szabad hozzáállni, hogy "máshol is biztos így lesz". Nem hiszem, hogy "plusz" hiányzik belőled, lehet, hogy csak az önbizalmaddal, öntudatoddal van baj.
2011. aug. 21. 16:07
 6/17 anonim ***** válasza:
ahogy helyett ahol
2011. aug. 21. 16:08
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi komoly bajod, csak próbálj meg nyíltabb lenni és lazábban felfogni a dolgokat.Amúgy családon belül miért nem tudsz senkivel sem nyíltan beszélgetni?
2011. aug. 21. 22:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem amiket és ahogyan ír, az pont, hogy komoly problémára utalnak. Egy fiatal lánynak nem kéne ilyen tárgyilagosan kijelenteni, hogy nincsenek barátai, a család sz@rik rá, és nagy változást már úgysem remél ezért fizet magának társaságot a pszichológus személyében.

Ha régen sem volt a beszélgetés divat a családban, képzelem milyen sebek lehetnek ott. Simán lehet, hogy ez a gátja, hogy ki tudjon alakítani baráti kapcsolatokat, és úgy érezze/elhiggye, hogy megbecsülik és figyelnek rá.

2011. aug. 21. 23:19
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem se sok van, és nyáron még azokkal se találkozok. Kezdek bedepizni én is. Vége lehetne már a nyárnak igazán!
2011. aug. 22. 01:29
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia, mondhatnám én is hogy legyél nyíltabb stb. De saját tapasztalatból tudom hogy ez nem megy olyan könnyen.

Ha akarsz én ingyen és bérmentve is barátkozom veled, csak írj egy privit hogy benne vagy, vagy szólj és adok másik címet ahol pletykálhatunk :)))

2011. aug. 22. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!