Hülyeség lenne szerintetek?
Nincsenek barátaim, családon belül sem igazán beszélünk egymással, szóval állandóan egyedül vagyok és ez így nagyon rossz. Hülyeség lenne kb. kéthetente csak azért elmenni pszichológushoz, hogy valakinek tudjak beszélni? Azt legalább kifizetném, és meghallgatna... Nagy változás már nem hiszem, hogy lesz az életemben ezen a téren.
20/l
Ha nincsenek barátaid, és a családon belül sem beszéltek, szerintem nem lenne "kidobott pénz" a pszichológus. Mármint elég valószínű, hogy van rá szükséged, és nem csak arra kéne, hogy végre meghallgasson valaki.
De csak 20 éves vagy, miért hiszed, hogy ne találnál a jövőben barátokat? És hogy-hogy állandóan egyedül vagy? Munka, suli?
Szerintem amiket és ahogyan ír, az pont, hogy komoly problémára utalnak. Egy fiatal lánynak nem kéne ilyen tárgyilagosan kijelenteni, hogy nincsenek barátai, a család sz@rik rá, és nagy változást már úgysem remél ezért fizet magának társaságot a pszichológus személyében.
Ha régen sem volt a beszélgetés divat a családban, képzelem milyen sebek lehetnek ott. Simán lehet, hogy ez a gátja, hogy ki tudjon alakítani baráti kapcsolatokat, és úgy érezze/elhiggye, hogy megbecsülik és figyelnek rá.
Szia, mondhatnám én is hogy legyél nyíltabb stb. De saját tapasztalatból tudom hogy ez nem megy olyan könnyen.
Ha akarsz én ingyen és bérmentve is barátkozom veled, csak írj egy privit hogy benne vagy, vagy szólj és adok másik címet ahol pletykálhatunk :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!