Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez bekövetkezhet, vagy hülyesé...

Ez bekövetkezhet, vagy hülyeség az egész és csak bemesélem magamnak?

Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve mindenféle hülyeséget képzelek be magamnak.Azt hiszem hipochonder vagyok.Bár mostanában(néhány hete)kezdek leszokni róla.Viszont néhány napja éppen akkor kapcsoltam be a TVt, amikor egy jósnő valami szörnyűséget jövendölt a "szereplőnek", vmi olyasmit, hogy egész életében átkozott lesz,és lehet h hülyén hangzik de én ezt magamra vettem.Nagyon megijedtem, mert tényleg pont abban a pillanatban kapcsoltam be a TVt és az a napom amúgy sem volt vmi szerencsés.
2010. júl. 19. 19:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt csak bemeséled magadnak. Nem szabad mindent magadra venni. Nem szabad ezt túlreagálnod és félned, hogy tönkretegye az életed. Ez olyan fokig betegessé is válhat, hogy pszichiáter v. pszichológus kell hozzá. Egyszerű véletlen. Még ezt több ezer ember is hallotta. Felejts el. Nyugi. :)
2010. júl. 19. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!